dimitar1992 Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Добър вечер на всички . Имам няколко въпроса,значи към Коледа си мисля да направя един ъпгрейд на компютъра ми.Значи мисля да взема видео картата X1650XT 256MB/128Bita DDR3,процесор E2160 Dual Core 1.8GHz, 2 X 1GB DDR2 KingMax 800MHz RAM.Мисълта ми е дали следната конфигурация може да издържи на новите игри да се играят прилично.За мен прилична резолюция ако се налага може да е и 800х600.Дали ще може със следните компоненти да се играят игрите поне на 1024Х768 MAX ?Да знам дали това ще е покупката или да се мисли нова :'( ?!?!?Чакам вашите отговори по въпроса ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Може би видео картата ще дойде леко слаба за някои игри, но останалото мисля, че е добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Здравей!За видео картата - погледни моделите X1950GT/PRO. Разликата в цената не е голяма и си заслужава.Процесора е добър избор. Има чудесни overclock възможности, ако след време решиш да оптимизираш производителността (в комбинация с хубаво дъно, разбира се).За оперативната памет правилно си се насочил - 2GB за сега е най-добрия избор. Специално KingMax не е добър пройзводител.По въпроса за игрите - да, в общия случай няма да имаш проблеми. Все пак си зависи от конкретната игра и настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Като ви гледам конфигурациите, по-хубаво да се метна през терасата, с моята под мишница Честно, комплексирате ме.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Смени процесора, купи си Е2180, все пак е смножител 10 и при 300 шина правиш 3 Гхз, без проблем за разлика от другия си събрат който иска бая повече... видеото се замисли за Х1950про и тогава вече няма да имаш проблем около година 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Това което си си избрал е наистина добро, но не да не се присъединя към съвета за смяна на памет. Има къде, къде по-добри марки памети (Корсар, Кингстон, дори СуперТ(особено с латентност CL4).Колкото до избора на видеокарта - и твоето предложение е добро, както и това, което ти е дадено като вариант (X1950PRO) по-горе.Иначе щом като нямаш толкова високи изисквания за разделителните способностипри игра - X1650XT е повече от добър вариант (аз ползвам X1600XT от една година и съм много доволен.По-въпроса за процесора мога да кажа само това, че за мен тия процесори E21xx са си чисти пентиуми, а не коре2. Иначе са добре са държат и няма да имаш проблеми с работата им за вбъдеще.Само не видях да споменаваш за марка дъно, на което смяташ да ги закачиш тия компоненти. Все пак и избора на дънна платка не е маловажно. Това е от мен засега. Лек и приятен ден! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar1992 Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Мога само да ви благодаря за добрите отговори от ваша страна ,благодаря ви най - сърдечно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост