Jump to content

Настройка на субтитри в KMPlayer !

Препоръчан пост

Имам едно такова питане: Как мога да си сваля субтитрите да са в черната лента, а не в/у картината и то без да се измества картината. Когато избера долен отстъп примерно 30 процента се измества картината нагоре ?!?!
Сподели другаде

Субтитри -> Draw to Overlay Surface

При това изобилие от настройки, което предлага този плеър, просто трябва да го разръчкаш, докато откриеш каквото ти е необходимо.

Сподели другаде

Субтитри -> Draw to Overlay Surface

При това изобилие от настройки, което предлага този плеър, просто трябва да го разръчкаш, докато откриеш каквото ти е необходимо.

Пробвал съм, но при това положение ми изчезват субтитрите на телевизора иначе наистина се оправят на десктопа!

Сподели другаде

Грешката е моя! Значи при Alt+R (Draw to Overlay Surface или Показване при наслагане ) субтитрите на компа се слизат под картината, но пък ми изчезват на вторият дисплей (телевизора). Иначе с други програми нямам проблеми. И при Alt+M (Показване в изображение) се появяват и на телевизора!
Сподели другаде

И аз доста си поиграх с този плеър, докато направя настройките като хората. Най-голям зор видях да накарам изображението на телевизора да заеме целия му екран при нормално съотношение на страните, при положение че екрана на лаптопа е 1024Х768, а на телевизора е 1366Х768 и е вързан на изхода за втори монитор (няма TV-Out). Субтитрите при мен пък ги изкарвам с Draw to VMR Surface.
Сподели другаде

Аз си реших проблема и за всички които може би имат същият проблем ще ви кажа каде е "ключът от палатката". трябва да отметнете Мащабиране - 4:3 разпъване (Pan & Scan - 4:3 Extended). Благодаря все пак :peace:
Сподели другаде

• 2 years later...