icemans Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Имам едно такова питане: Как мога да си сваля субтитрите да са в черната лента, а не в/у картината и то без да се измества картината. Когато избера долен отстъп примерно 30 процента се измества картината нагоре ?!?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Субтитри -> Draw to Overlay SurfaceПри това изобилие от настройки, което предлага този плеър, просто трябва да го разръчкаш, докато откриеш каквото ти е необходимо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icemans Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Субтитри -> Draw to Overlay SurfaceПри това изобилие от настройки, което предлага този плеър, просто трябва да го разръчкаш, докато откриеш каквото ти е необходимо. Пробвал съм, но при това положение ми изчезват субтитрите на телевизора иначе наистина се оправят на десктопа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icemans Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Грешката е моя! Значи при Alt+R (Draw to Overlay Surface или Показване при наслагане ) субтитрите на компа се слизат под картината, но пък ми изчезват на вторият дисплей (телевизора). Иначе с други програми нямам проблеми. И при Alt+M (Показване в изображение) се появяват и на телевизора! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 И аз доста си поиграх с този плеър, докато направя настройките като хората. Най-голям зор видях да накарам изображението на телевизора да заеме целия му екран при нормално съотношение на страните, при положение че екрана на лаптопа е 1024Х768, а на телевизора е 1366Х768 и е вързан на изхода за втори монитор (няма TV-Out). Субтитрите при мен пък ги изкарвам с Draw to VMR Surface. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icemans Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Оф и аз незнам, но искам да го реша този проблем, защото наистина е страхотен плейъра, но това много ме дразни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icemans Публикувано Октомври 22, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Аз си реших проблема и за всички които може би имат същият проблем ще ви кажа каде е "ключът от палатката". трябва да отметнете Мащабиране - 4:3 разпъване (Pan & Scan - 4:3 Extended). Благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 Много ти благодаря!Това го пропуснах в настройките при инсталирането и сега добре, че си ти, защото щях да го търся доста време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост