капри 91 Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Имам старо РС и на него имаше Windows EX. В един момент започна да работи много бавно и взе сам да се рестартира като причина за това изписваше като фатална грешка в Windows EX. Реших да смения Windows EX със Виста, но пак същия проблем. Как да форматирам диска си и да разреша този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Windows EX? Пусни тук един LOG на HijackThis 1.99.1 (208KB):- теглиш;- разархивираш;- сменяш името на основното exe с някакво друго, каквото и да е;- стартираш;- кликаш Do a system scan and save a log file;- отваряш новосъздаденият файл в същата папка и копираш съдържанието му във форума. И каква по-точно е тази грешка, направи скрийншот, човече и я постни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
neosi Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Имам старо РС и на него имаше Windows EX. В един момент започна да работи много бавно и взе сам да се рестартира като причина за това изписваше като фатална грешка в Windows EX. Реших да смения Windows EX със Виста, но пак същия проблем. Как да форматирам диска си и да разреша този проблем? Старо РС и Виста?!?!...нещо не се вързва!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Имам старо РС и на него имаше Windows EX. В един момент започна да работи много бавно и взе сам да се рестартира като причина за това изписваше като фатална грешка в Windows EX. Реших да смения Windows EX със Виста, но пак същия проблем. Как да форматирам диска си и да разреша този проблем?Не мисля, че форматирането на диска ще реши проблема. Така както чета по-скоро ми прилича на хардуерен проблем с някой от компонентите. Провери си на първо време захранването, дали контакта ти е заземен, дали дъното се държи добре, дали компонентите са поставени добре върху дънната платка. Особено важно е наистина да дадеш скрийншот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост