Jump to content

Проблем с липсващ файл при стартиране на системата

Препоръчан пост

Как да разбирам това:

" LaunchApplication.exe.Unable to locate component.

This application has failed to start because ConnAPI.DLL was not found.Reinstalling the application may fix this problem."

Не разбирам много от компютри,за това реших да попитам.Посъветвайте ме какво да правя и какво да преинсталирам.Благодаря за вниманието предварително.

Сподели другаде

Хи-хи, а ние как да разбираме темата? Да вадим кристалните топки и да започваме да гадаем кога се появява съобщението, коя е проблемната програма, откога е така, коя е операционната система и т.н. може би? Или ти ще ни дадеш тази информация?

Чудя се дали ще доживея някой да си опише проблема както трябва, а не да пусне тема с текст, който едва ли не гласи "Имам проблем. Как да го реша?", на който добър отговор би бил "Играй казачок върху масата за кафе с два различни чорапа и с грим като клоун, а те силите от отвъдното ще помагат."

Сподели другаде

Не пише конкретна програма,пише само това съобщение,когато си включа компютъра и нищо повече.Днес си взех компютъра от сервиза,уж всичко трябваше да е оправено,но след два часа работа,системата засече,при което започва да се рестартира до безкрай,след като зареди уиндоуса експи излиза син екран за части от секундата.След това пускам ХДД регенерейшън и всичко се оправя,но излиза този надпис на десктопа,който ме притеснява,а не пише конкретна програма,а само приложение.
Сподели другаде

Start > Run >msconfig > Startup Tab

Отиваш там и махаш всичко, що е свързано с този ти софтуер :>

Рестартираш и ако стане, отиваме да те черпя бира :)

Стана :yeah: Като се замисля сега проблемите ми с компа започнаха,когато инсталирах тая програма за нокията,от тогава до сега е минал компа през 3 сервиза и нищо.Много ти благодаря,за бирата ще пропусна,щото не пия бира :)

Сподели другаде