dude Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 Здравейте ....Вчера купих на дъщеря си MP3/4 Player Diva FX55 и доста време ми отне да намеря достатъчно добра праграма, за да конвертирам *.avi видео файлове в необходимия ми формат, а именно *.amv - а въпроса ми е как да кача на сървара програмата MP3 Player Utilities 4.11, която работи перфектно с Vista Ultimate или да смятам, че името е достатъчно и всеки да си е търси сам, ако му е необходима ? С програмата се работи много лесно, но ако все пак някой има въпроси да пише и ще помагаме ... P.S. Виждам една опция за прикачване и дано да стане .... Вече нямам въпроси ... Прикачването е успешно и дано да ви хареса програмата ...MP4set_V4.11.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 Т.е. искаш да споделиш с потребителите тази програма? Това е целта на темата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dude Публикувано Октомври 18, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Да това беше идеята ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост