kashalot Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Здавейте,Може ли някой да ми помогне с премахването на паролата при зареждането на ОС.При пускането на ПС започва зареждане и ми излиза съобщение за натискане на комбинация от клавиши и след натискането и ми иска име и парола. Името и паролата ги знам, но е досадно при всяко запускане да ги въвеждам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 За коя ОС става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kashalot Публикувано Октомври 16, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 За коя ОС става въпрос?Windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Start -> Run -> пишеш nusrmgr.cpl -> OK -> Change the way users log on or off -> слагаш отметка на Use the Welcome screen. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Разгледай и темата Особеностите на Windows, свързани с влизането на потребителя в системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 Здравейте, ще питам тук за да не пускам нова тема.Някой може ли да ми помогне с премахването на акаунтската ми парола в Windows XP+SP2. Проблема е следния, забравил съм си паролката а не ми се преинсталира, в момента съм заредил резервната ми ОС от втория ми хард... :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 Здравей DAVIDOV!Пробвай да се логнеш в системата чрез вградения акаунт Administrator. Така ще може да си смениш паролата на другия акаунт или да я премахнеш. За целта може да заредиш системата в режим Safe Mode и на екрана Welcome да селектираш акаунта Administrator. След като направиш желаните промени, рестартираш и стартираш нормално Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 Здравей DAVIDOV!Пробвай да се логнеш в системата чрез вградения акаунт Administrator. Така ще може да си смениш паролата на другия акаунт или да я премахнеш. За целта може да заредиш системата в режим Safe Mode и на екрана Welcome да селектираш акаунта Administrator. След като направиш желаните промени, рестартираш и стартираш нормално Windows.Благодаря ти получи се номера, имах парола и на този акаунт но някак си я налучках нея п.п.Не се бях сетил да вляза под safe mod... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bason Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 А как мога да махна паролата на Mac OS за Windows става така ама при Mac? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост