Jump to content

Въпрос за премахване на парола при зареждане на Windows

kashalot

Препоръчан пост

Здавейте,

Може ли някой да ми помогне с премахването на паролата при зареждането на ОС.

При пускането на ПС започва зареждане и ми излиза съобщение за натискане на комбинация от клавиши и след натискането и ми иска име и парола. Името и паролата ги знам, но е досадно при всяко запускане да ги въвеждам.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Здравейте, ще питам тук за да не пускам нова тема.

Някой може ли да ми помогне с премахването на акаунтската ми парола в Windows XP+SP2. Проблема е следния, забравил съм си паролката а не ми се преинсталира, в момента съм заредил резервната ми ОС от втория ми хард... :'(

Сподели другаде

Здравей DAVIDOV!

Пробвай да се логнеш в системата чрез вградения акаунт Administrator. Така ще може да си смениш паролата на другия акаунт или да я премахнеш. За целта може да заредиш системата в режим Safe Mode и на екрана Welcome да селектираш акаунта Administrator. След като направиш желаните промени, рестартираш и стартираш нормално Windows.

Сподели другаде

Здравей DAVIDOV!

Пробвай да се логнеш в системата чрез вградения акаунт Administrator. Така ще може да си смениш паролата на другия акаунт или да я премахнеш. За целта може да заредиш системата в режим Safe Mode и на екрана Welcome да селектираш акаунта Administrator. След като направиш желаните промени, рестартираш и стартираш нормално Windows.

Благодаря ти получи се номера, имах парола и на този акаунт но някак си я налучках нея :)

п.п.Не се бях сетил да вляза под safe mod...

Сподели другаде

• 1 year later...