Webmaster Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Някой знае ли такава програма? Търсих къде ли не, но не мога да намеря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1965 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Тези вълшебни програми се наричат архиватори. Можеш да си харесваш някой от тази страница. Личните ми препоръки са:- WinRAR - най-добре балансирания откъм функции и формати, но е платен;- IzArc - ако платен не върши работа и ти трябва безплатен;- 7-Zip - ако компресията е от решаващо значение и почти нищо друго не те интересува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Октомври 16, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Трябва ми програма с която да смаля mpg формат от 110 MB в 100 MB за да го кача в сайт за гледане на онлайн клипчета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Трябва ми програма с която са смаля mpg формат от 110 MB в 100 MB за да го кача в сайт за гледане на онлайн клипчета.С това трябваше да започнеш. Все още не можем да четем мисли. Опитай с Media Coder. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Октомври 16, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 там пише че програмата прави от 1 формат в друг а нищо за смаляване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Ами ще "преобърнеш" в същия формат, но с различни настройки на битрейтите за видео и аудио. То това е на практика смаляването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Октомври 16, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 1 приятел ми препоръча ImTOO 3GP Video Converter.Мислиш ли че е добра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Ами върши същата работа доколкото знам, но е платена. Щом искаш, нея ползвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Октомври 16, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oligofrenski Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 знаеш ли как мога да разделя или компресирам дадена игра която е над 4,3Гб за да мога да я запиша на ДВД? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Общо взето всеки архиватор върши работа: WinRAR, WinAce, 7-Zip, WinZip, IZArc. Ползвай който ти е удобен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост