baruk Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Колеги,имам следния проблем.Отскоро се опитвам да тегля филми от Zamunda.Когато се опитам да ги възпроизведа на домашното си Видео/DVD-Player,Samsung P355/се виждат едни цапаници,едно прескачане на кадрите,като че ли не му достига скорорс на декомпресиране.По паспорт устройството поддържа DivX формат. Най учтиво моля за съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Колеги,имам следния проблем.Отскоро се опитвам да тегля филми от Zamunda.Когато се опитам да ги възпроизведа на домашното си Видео/DVD-Player,Samsung P355/се виждат едни цапаници,едно прескачане на кадрите,като че ли не му достига скорорс на декомпресиране.По паспорт устройството поддържа DivX формат. Най учтиво моля за съвет.Привет!С други филми в DivX имаш ли проблем?При мен също понякога се случва подобен проблем. Забелязала съм, че обикновенно това е, когато филмът почти изпълва диска. Тествала съм такива филми, но не съм открила нищо различно в кодирането. Нямам обяснение.Ако и с всички филми в този формат имаш проблем, може да е виновен домашният плеар.При всички случаи, ако прекодираш ще загубиш време и качество. Ако толкова държиш да гледаш на плеара, конвертирай в DVD. За жалост немога да помогна, защото аз самата още не съм намерила отговор на този проблем. Някои филми просто не стават.Поздрави и пиши какво става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 Здравей, При мен се получаваше подобен проблем когато филма не е изтеглен изцяло на твърдия диск и ми прескачаше картината или се замазваше. Аз бих те посъветвал да го пробваш на домашния си компютър дали ще върви, а също така и на друг плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baruk Публикувано Октомври 17, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 На домашния компютър върви идеално/с отлично/ качество.Искам само да уточня,че формата на въпросния филм е "AVI". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 Никой не може да каже доколко се поддържа DivX и XviD от конкретния плеър. Особено XviD, който е много богат на опции. Възможно е филмът(ите) да са кодирани с някоя опция, с която декодера на DVD плеърът не може да се справи както трябва. Просто DVD плеърите поддържат DivX, но не се казва нищо за XviD. Някои поддържат и втория, но не го споменават. Други може да разчитат на съвместимостта на DivX с XviD и първия да декодира втория, но може да не е пълна поддръжката.Всички ли филми в AVI формат, които теглиш, не се четат както трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост