Таратор Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 Здравейте! Купих на детето MP3 player Philips GoGear 1GB, който се зарежда единствено през USB на компютър. После си взех отделно зарядно за обикновен контакт с USB изход 5V, но не може да зарежда. Купих се и FM трансмитер за кола комбиниран със зареждащ USB port ама и през него пак не се зарежда. Някакви идеи преди да троша още пари за джаджи ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 Идеята е сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Таратор Публикувано Октомври 15, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 E да де, ама през компютъра зареждам без проблем. Може ли да е нещо в софтуера, което да възпрепятства друго зареждане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 E да де, ама през компютъра зареждам без проблем. Може ли да е нещо в софтуера, което да възпрепятства друго зареждане? Те обещаха дъжд, а днес капнаха няколко капки. Важното е, че са първите и всички се радват.За утре обещават 32'С. Де да можех като тях да обещавам...та кой софтуер, кое друго зареждане? Не се кахъри. Аз зарязах моя първи MP3 плейър, само защото му капнаха презареждаемите батерии. На телефона сложих един джигабайт карта, но и там малко, пък и бързо гризе батерията. Ударих си самоспонсорство и си купих нов MP4 и то Sony и си изядох ушите от яд. Марко Тотев. Плащаш повече - получаваш по-малко, ама нали гъзария си е -Sony. Слушалките му не знам какви си там с съраунд звук у мега бас. Три дена ме глуши и на четвъртия една взе да бръмчи на циркуляр с разбити лагери. Падам си техно-маниак. Идва ми да седна на някой зъболекарски стол и там да ми пилят зъбите. Искам обаче зъболекарката от време да повтаря в транс: "Американская фирма Трансептер технолоджи приступила к производству компьютеров "Персональний спутник" и да дава газ на машинката за пломби, а нейната стажанка да повтаря: "U must recharge your battery!" и да отваря и затваря в такт капаците на тенджерите. Първия ми уолкман бе на винил. Мини грамофонна плоча с вграден говорител, но това бе толкова отдавна, че сигурно още дядо ти не се е бил родил. Гледам телякините са дошли. Майка и дъщеря са, виждам ги на другия монитор.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Profruit, имаш пауър гледам... . Иначе и моят плеър, някаква супер измислена марка ми служеше безотказно до онзи ден, когато го включих на зарядното и до там - мъртъв. И на компа не тръгва да зарежда грам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 4, 2007 Report Share Публикувано Декември 4, 2007 E да де, ама през компютъра зареждам без проблем. Може ли да е нещо в софтуера, което да възпрепятства друго зареждане?Не мисля, че подобно нещо е възможно. Провери какви са изискванията на самото устройство за зареждане, защото не става да му ръгнеш ей така някое външно захранване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост