nakata Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 nakata, за да се накеФиш максимално - на 23 Май във Варна ще има концерт на Uriah Нeep. Не ще и казване че ще съм там. http://img84.imageshack.us/img84/8576/uriahheepclassicheeplivefromth.jpg И ще се накефя отвсякаде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Като ви гледам направо ме е срам да пишаАма ще си кажа - слушам предимно балади - особено български точно сега - някой ден, знам че сигурно го мразите, но независимо как изглежда и как се държи Азис има глас и имя някои добри балади, харесвам и много други балади от така наречената чалга, иначе слушам и бтр и сигнал и щурците, и scorpions и другиНяма лошо....всеки си избира сам какво да слуша...Дали ще е бг, дали ще е поп-фолк, дали ще е рок...няма никакво значение Няма от какво да те е срамА за БТР, Сигнал...осопбснео сигнал съм слушала още от както съм се родила...Поздрави за това :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 The Pussycat Dolls-BeepВинаги се кефя на най-новите песнички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Какво слушате докато сте пред компютъра? Аз сега даже не съм стартирал Winamp-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Слушам новият албум на Pasxalis Terzis-"Einai kapoies Agapes" !Много обичам гръцката музика ! Даже съм си сложил маринована рибка,и естественно мастичка/в малко количество/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 В момента се наслаждавам на саундтрака на Splinter Cell: Chaos Theory. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CrAzYFaN Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Whitesnake - Is This Love Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Limp Bizkit - Nobody Like You Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Whitesnake - Is This LoveТова е класика ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 White Snake - Here I Go Again.mp3 Mисля,че това е сравнително добра песничка от "класиката" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 evanescence-bring me to lifeТова ми е една от любимите песни!Супер е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 Deep Purple - Soldier of Fortune.mp3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 evanescence-bring me to lifeТова ми е една от любимите песни!Супер е!Ако случайно нямаш целия албум, препоръчвам да си го намериш - поне според мен няма слаба песен. Препоръчвам Tourniquet. Също и Anywhere от бавните им, която за мен е може би най-добрата песен на Evanescence. Само че тя е от първия им, неиздаден, албум и малко хора знаят за него. Иначе по темата: в момента се наслаждавам на едно от правените от мен парчета и съм нагласил следващата да е Nightwish - A Dead Boy's Poem. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 23, 2006 Report Share Публикувано Април 23, 2006 Аз си слушкам албумите на Evanescence, в момента много ме успокояват Night_Raven, прав си, хубава е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 23, 2006 Report Share Публикувано Април 23, 2006 White Snake - Sweet Lady Luck.mp3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост