Abadon Публикувано Април 6, 2006 Report Share Публикувано Април 6, 2006 Nightwish — Know Why the Nightingale Sings Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Април 6, 2006 Report Share Публикувано Април 6, 2006 Pachai - Gitan това парче винаги ме зарежда с положителна енергия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Април 6, 2006 Report Share Публикувано Април 6, 2006 (Редактиран) Leonard Cohen - Waiting for the miracle. The future The law Dance me to the end of love Everybody knows.................Най-дълбокият и дрезгав глас. Джо Кокър е като кастрат в сравнение... Комбиниран с мелодична музика и убийствени текстове. Редактиран Април 6, 2006 от trapped Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bathory Публикувано Април 6, 2006 Report Share Публикувано Април 6, 2006 Vivaldi - I Allergo non molto - Concerto in G minor, R. 315 Много приятна и отпускаща музика! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
spasov2 Публикувано Април 7, 2006 Report Share Публикувано Април 7, 2006 Shakira Ft. Wyclef Jean - Hips Don't Lie Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TE_BG Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 Цеко Сифоня - Ебати Пича и МС Фараона - На коленеееееееее Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 В момента слушам "apocalyptica"-вариацийте им на песни на "Скорпионс" са супер!Не че самите "Скорпионс" ги харесвам по-малко-просто разнообразие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Аз пък сега слушам Sonata Arctica - Still Loving You. Много хубава песничка, мало по-раздвижен вариант на песента на скорпионс и....е естествено оригиналът е по-хубав, но и тази си струва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 В момента слушам Bee Gees - Number Ones и благодаря на digit за това. Нещо ми се прийска да послушам музика от 60те години.По-принцип я харесвам.Тази вечер си опреснявам нещата.Какво да кажа-приятна,мелодична,изобщо-харесва ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 11, 2006 Report Share Публикувано Април 11, 2006 Сушам сичко без чалга , техно и калсичеста музика!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 В момента слушам Eros Ramazzotti.Тази музика ми носи много голямо удовлетворение, обожавам гласа на този човек от много години и наистина му се наслаждавам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gesha Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Като ви гледам направо ме е срам да пишаАма ще си кажа - слушам предимно балади - особено български точно сега - някой ден, знам че сигурно го мразите, но независимо как изглежда и как се държи Азис има глас и имя някои добри балади, харесвам и много други балади от така наречената чалга, иначе слушам и бтр и сигнал и щурците, и scorpions и други Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Като ви гледам направо ме е срам да пишаАма ще си кажа - слушам предимно балади - особено български точно сега - някой ден, знам че сигурно го мразите, но независимо как изглежда и как се държи Азис има глас и имя някои добри балади, харесвам и много други балади от така наречената чалга, иначе слушам и бтр и сигнал и щурците, и scorpions и другиНяма от какво да те е срам!Щом дадена музика ти носи удоволствие и я разбираш, няма от какво да се срамуваш.Кой каквото иска да говори, хич да не ти пука! Факт е, че Азис има невероятен глас и прави наистина добри песни - особено бавните. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Аз слушам в момента Uriah heep това го признавам за класика. Слушам и Rainbow , AC/DC , Deep purple , Quen и т.н. Това е истинска музика която слушам с кев. :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 12, 2006 Report Share Публикувано Април 12, 2006 Аз слушам в момента Uriah heep това го признавам за класика. Слушам и Rainbow , AC/DC , Deep purple , Quen и т.н. Това е истинска музика която слушам с кев. :rolleyes:nakata, за да се накеФиш максимално - на 23 Май във Варна ще има концерт на Uriah Нeep. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост