baby_face Публикувано Ноември 15, 2006 Report Share Публикувано Ноември 15, 2006 Kylie Minogue - Confide in me Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Ноември 16, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2006 Matthew Dekay & Akatishia-Time to Think (rewind mix) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Ноември 16, 2006 Report Share Публикувано Ноември 16, 2006 ABBA - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Ноември 17, 2006 Report Share Публикувано Ноември 17, 2006 Слушам си страхотни песнички за бачата... ех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 17, 2006 Report Share Публикувано Ноември 17, 2006 (Редактиран) ...бачата...А...кво е това? Редактиран Ноември 17, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmw_killer Публикувано Ноември 19, 2006 Report Share Публикувано Ноември 19, 2006 Chamillionaire - Ridin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 (Редактиран) А...кво е това?"Бачата е популярна музика и танц, които произхождат от Доминиканската република. Основният инструмент на който се свири е китара. Темата им обикновено е романтична, като най-често текста разказва история за несподелена любов и разбитото сърце." Много страстен и хубав танц, телата на партньорите често са долепени едно до друго, което допълнително засилва чувството... За ориентиране в картинката... Obsession на Aventura - това е музика за бачата! Редактиран Ноември 20, 2006 от Destiny Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Eйй и днес не живях напразно! Мерси за инфото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Eйй и днес не живях напразно! Мерси за инфото!Хеххехехехе, сладур. Аз пък слушам Cry Of The Celts. Още съм на подобна вълна след снощното поредно изглеждане на "Смело сърце" с Мел Гибсън Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Eйй и днес не живях напразно! Мерси за инфото!Да ти отговоря за мен беше неизмеримо удоволствие! Пак заповядай!И аз пак си слушам тези музички... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Lacrimas Profundere - чудесен готик, който доста ме успокоява (не че имам нужда де). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Да кажа и аз: Pink Floyd - Hey You и High Hopes - много ми се връзва с мрачното време и действат много успокояващо (не че и на мен ми трябва) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Ноември 24, 2006 Report Share Публикувано Ноември 24, 2006 Stone Sour - Your God Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Декември 4, 2006 Report Share Публикувано Декември 4, 2006 Слушам, но и гледам Pussycat Dolls (по два музикални ТВ канала се засякоха последователно).http://www.picvalley.net/u/58/57243_467.JPG Хубави песни, браво на каките! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Декември 5, 2006 Report Share Публикувано Декември 5, 2006 Within Temptation - Memories Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост