Dark`Elf Публикувано Септември 16, 2006 Report Share Публикувано Септември 16, 2006 Cinderella - Hard to Find the WordsAerosmith - What it TakesBlood Hound Gang - The Bad TouchDrowning Pool ft. Rob Zombie - The man without fearKelly Marie - Feels Like I'm In love (from Imagine me and you soundtrack)The Beatles - Help Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tao Публикувано Септември 16, 2006 Report Share Публикувано Септември 16, 2006 Pink Floyd - Shine on you crazy diamondPink Floyd - Time Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 The Rolling Stones - The Worst Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Октомври 13, 2006 Report Share Публикувано Октомври 13, 2006 Ейййй и аз да пиша пак тукСлушам...музика Theater of tragedy - ...A distance there is... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 14, 2006 Report Share Публикувано Октомври 14, 2006 Ейййй и аз да пиша пак тукСлушам...музика Theater of tragedy - ...A distance there is...Това е една от най-нежните песни на любимата ми група. Тези гръмотевици и гласа на Лив Кристин.... Малииии, страхотно е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Октомври 14, 2006 Report Share Публикувано Октомври 14, 2006 Като по-възрастен,а и ми е малко тъжно :'( , слушам оркестър "Канарите" в момента ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 14, 2006 Report Share Публикувано Октомври 14, 2006 Тези гръмотевици и гласа на Лив Кристин.... Малииии, страхотно е.Жалко обаче, че Лив вече е история тази група! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 14, 2006 Report Share Публикувано Октомври 14, 2006 Оф, не ми говори :( Още си слушам любимите песни, когато двамата с Реймънд Рхони преплитат гласовете си). А сегашния им албум лично за мен е в пъти по-слаб, макар и малко по-добър от последните им албуми с Лив Кристин. Добре, че има стари албуми и други подобни групи, които са запазили стария готик стил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2006 Report Share Публикувано Октомври 14, 2006 LSG - Netherworld 2005 (Oliver Prime Remix)SBK - BorderlineDJ Mekka - Silent Space Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ole Публикувано Октомври 15, 2006 Report Share Публикувано Октомври 15, 2006 Blue - Riders Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 23, 2006 Report Share Публикувано Октомври 23, 2006 Не само слушам, но и гледам: Let There Be Rock Дам... Бях ги позабравил.http://img195.imageshack.us/img195/3165/acdccd6.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Ноември 6, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Ferry Corsten & Ramin Djawadi-Prison Break Theme Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 И понеже незнам къде да пусна това мнение го пускам тук...В момента не слушам нищо, но много ми се слушаше български песнички. И преди да сте ме атакували и да кажете "НямаМе ЧаЛГа", аз ще ви кажа че супер ацки много ми се слушаха песнички като: 1) Асен Кисимов - Тече, Всичко Тече (песничката от филма Васко да Гама от Село Рупча)2) Детсво мое3) Песничките от "Войната на таралежите" и общо взето ми се слушаше все такъв тип музика, но се оказа невъзможно поне за мен да ги намеря.Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми каже от къде мога да си ги намеря. Както и ще се радвам ако дадете още идеи за такива песнички. Така и не разбрах, защо като тръгнеш да търсиш Мишо Шамара, Ъпсурт, 50 cent и какво ли още не има в изобилие, а като ти се прислуша хубавата българска музика никъде не можеш да я откриеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Ноември 9, 2006 Report Share Публикувано Ноември 9, 2006 DJ Sava - Gone awayDJ Andi - Till the morning light Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 Elli Kokkinou - Kosmotheoria... много хубава гръцка песничка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост