coojoe_213 Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Здравейте с приятелката ми постоянно си пишем по messenger. Тя постоянно ми праща някакви супер яки емоцийки(но не само картинки, ами движещи се), много е яко. Искам и аз да имам такива, но незная как става...тя се опита да ми обясни, но нещо не я разбрах: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Имаш предвид MSN Messenger, нали?Я виж тези "пакети" с емотиконки -> http://www.messengertools.net/Animated-MSN-Emoticons.html ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 13, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 IVAN, благодаря ти, точно това ми трябваше. Цяла вечер снощи търси и нищо. Мерси още веднъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост