unknown Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 ами случи се съвсем неочаквано. мисля, че съм я бутнал някъде видеокартата и явно съм я... счупел в буквалния смисъл. имах проблеми с изхода на видеото, радвам се ,че имаше и втори изход, А аз случайно имах и преходник дето го преобразува да си пасне със синьото кабелче когато agp *x скороста е включена, става за бачкане без насичане при местене на прозорци, НО нестава за игране на игри иЛИ гледане на филми. излизат едни зелени резки на филма. наложи се да изключа тотално АГП-то (офф). от тук почнаха другите проблеми, все едно нямам драйвери(за щастие бачкат де и имам) и филмите насичат, но пак се търпи. има ли оправяне или е за кофата ... :\ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Gforce 440mx8, 128мг продавам, ако имаш интерес ;Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Наскоро имах същия проблем с една машинка, тествах картата на моито PC и пак същото. Оправията е само нова видео карта, поне при мен само това помогна . Дано има и друг начин Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Еднозначен отговор по раздумка в форум не очаквай. Прилича на разпоена/дефектирала памет. Ако си отписал картата, може да направиш интервенции с поялника. Да презапоиш спойки, да огледаш внимателно елементите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Класиката в жанра е да свалиш видеокартата и да я сложиш на друг компютър и да видиш дали и там се държи по същия начин. Ако е така, вероятно картата е заминала и ще имаш нужда от нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 unknown, имах същия проблем преди време. Супер много се бях стресирала... Според мен ако имаш възможност, хич не му мисли, ами ако ти трябва РС (в което не се е и съмнявам), отивай още утре и купувай нова видео карта.На тази вече й е минало времето.Мен ми бяха казали че може и да ми оправят старата, ама без да знам че ще могат със сигурност да ми я оправят и че ще работи (въпреки че ми дадоха и гаранция ако ми я оправят) аз предпочетох новата УсПеХ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Октомври 12, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 просто много си държах на тази 'антика' дето мажеше всяка нова игра наред без никакъв зор...gigabyte radeon 9600 pro с рам на самсунг ... охлаждането хем беше пасивно! незагряваше... НАЙ-тъпо ми е, че сам съм я развалил като съм я бутнал някъде...иначе да тествал съм я и на други пс-та, просто исках да знам има ли 'оправяне'... ;| но явно не...сега ще минавам на 9550, но е подарък и не и знам допълните характеристики... и дали може да се клокне. ще ви прикача снимки на видеото после, изглежда супер злобно и мощно ... ;-)(и си беше такова :() Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 НАЙ-тъпо ми е, че сам съм я развалил като съм я бутнал някъде...Не задължително ти да си я скапал. Може просто да й е дошло времето. Кой е производителят на картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост