aleksoft Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Попаднах на този сайт в Download.BG,но въобще не разбрах за какво се използва бихте ли обяснили? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Това може би имаш предвид или бъркам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 An anonymous free proxy service aimed at hiding your online identity. Use our service to hide your IP address and bypass your work/school web filter with ease. For example, is MySpace blocked at work/school? It won't be any longer if you use our free service Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Виж този сайт: proxy-list.org. Абе за анонимно сърфиране има теми. Но откъм проксита, може да се довериш на руснаците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Попаднах на този сайт в Download.BG,но въобще не разбрах за какво се използва бихте ли обяснили?Не знам дали ще ти скрие гъзa HideMyAss.com, но тези сайтове и подобни са чисти гъзове. http://hidemyass.com/Безплатно сирене има само в капана. Много хора плюят аbv.bg, обаче IP историята им за мен е показтална."Скриващият гъз" ме уведоми, че съм с 67.159.44.138.Хич не му повярвах и се логнах в abv.bg и там си гледам текущото IP. E какво крие? Просто сега ми знае паролата.Това е смисъла на подобни проксита, а да и да ви бави връзката. Внимателно с кредитни карти при подобни проксита. Д.Н. Колисниченко за мен е нет-гуру.По неговите думи, невидими в нета има само в 1001 нощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Неееее...Аз си мисля за rapidshare. Иначе си прав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 12, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Ясно,значи не ми трябва такъв сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост