blood Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Побърках се тези дни... Предишната ми карта е Gforce 440 mx8, бях за споменал, за проблем с нея. Смятах, че е от нея. Проблемите бяха, че като натоваря графично компютъра, той пилкаше и леко забиваше, за момент докато гледам филм или играя игра, дори разглеждам снимки. С много усилия си осигурих друга видео карта Ati Radeon 9550, снощи я инсталирах, но стана доста кофти ситуация. Инсталирах драйверите, както беше описано в друга тема и при рестарта компютъра стои сякаш няма връзка с монитора, тоест все едно е изключен и след 30 секунди някъде ме вкарва в bios, в менюто за processor-а където да го настроя дали да е на 2ghz или 2667mghz и в дясно в "пояснение" изписва това;During the last boot-up, your system hung for an improrer CPU speed setting. Your system is now working in safe mode. To optimize the system perfomance and reliability, make sure the cpu speed conforms to the specification your CPU. Oдеве докато гледах клипче, компютърът спря, изключи се. Пуснах го и на половината рестарт пак спря. След час го пуснах и ме вкара отново в биос на същото меню, изписващ същото. Тъй като се опасявам всеки момент да не спре, пускам темата и след малко ще опиша какво е дъното и процесора. Да допълня, че след като сложих / снощи / картата, пискливите звуци не съм ги чувал, но пц-то забива адски много. Дори докато пиша в момента и инсталирам Еверест, то едвам крета тази машинка.. Далеч не съм на ТИ с компютрите и не се сещам още какво да споемна. Алтернативата е да ми предложите и процесор, който да мога да си сложа и да е що-годе добър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 11, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Просто нямам думи, 100%.. да му плюя на компютъра, възможно ли е да е софтуерно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Просто нямам думи, 100%.. да му плюя на компютъра, възможно ли е да е софтуерно? Крадец на рози, според мен Е софтуерно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Крадец на рози - според мен при такъв упдеит е хубаво да се преинсталира Windows за да може на "чисто" да си качиш новите драивери и да не се бърка с "остатъци" от старата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Аз имам същото предложение като Zdravkovich. Нищо не пречи да опиташ. Преди това си запиши всичко ценно. Става дума за документите. А за програмите трябва да огледаш кое и как си инсталирал. Може да си направиш някой бекъп (програми за целта - дал Господ във форума) за всеки случай. Не е лесно, но като опиташ веднъж, ще ти е много лесно по-нататък. Раздели си харддиска на две (най-малко) при следващата преинсталация. За да имаш резервно място за запис на документите и по-ценните неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 11, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 В момента съм с лаптоп, с лаптоп съм защото компютъра спря, пуснах го и на третата секунда пак спря и повече не го докоснах. Искрено се моля да е софтуерно, наистина.След този факт, ако кажете, че е софтуерно, преинсталирам. Единственото важно ми е музиката, която от преди ми е отделена в друг дял. Та...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Не забравяй, че има разни програмки, дето си ги инсталирал във времето. Както и настройки. Почваш отначало, все пак. Иначе товa с музиката не го разбирам. Аз си я пазя като бекъп на DVD. Съвсем зарязах MP3. Седем CD диска с музика се хващат на едно еднослойно DVD. Май-малко компресията при мен е flac. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 11, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Така да бъде, ще преинсталирам :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост