commix Публикувано Юни 5, 2009 Report Share Публикувано Юни 5, 2009 Приятно ми е Rinkashichikito или накратко Rinkashichimo което май не е толкова кратко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terrible Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Приятно ми е Виктор или на кратко вики Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAMENCHE Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Приятно ми е Kiril, Nick:GAMENCHE . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Приятно ми е Виктор или на кратко вики Приятно ми е Kiril, Nick:GAMENCHE . Вие въобще видяхте ли първата страница и какво пишат другите !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 И мен ми е приятно: Rukuarikutakito. Приятелите ми викат Rukuarimo P.S: Това става за тест за трезвеност в 2 фази:1) Съставяне на името 2) Произнасянето му :haha: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Katakumearikatotedoshi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 Chimotemoshi, ник Chimomekushika Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Magic Публикувано Ноември 23, 2009 Report Share Публикувано Ноември 23, 2009 Еми аз пък съм Rinkashichikitoka. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост