babyH Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Моето е Arirukuchimoaritakaruka Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Аз съм GENJURO, шегичка. Това съм аз: Mekatakito Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Март 21, 2008 Report Share Публикувано Март 21, 2008 Приятно ми е аз се казвам Jikushirinkato Mekishimoru, и също така известен като Rinmotetamirimo :haha: не мога да си изкривя толкова езикът Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Refuse Публикувано Март 21, 2008 Report Share Публикувано Март 21, 2008 jikumoshijiki Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greeN Публикувано Юни 15, 2008 Report Share Публикувано Юни 15, 2008 Аз съм световноизвестния Notakаrinkuto Tekuchikutakitomoru Katoteshikukuru ,но имам няколко шорткъта П.П Заради второто ми име ми викат на кратко kuchito Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа :haha: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
electric Публикувано Август 11, 2008 Report Share Публикувано Август 11, 2008 Tekatokakita :crosseyes1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 13, 2008 Report Share Публикувано Август 13, 2008 Цялото ми име е rukutakiaritakaru, но накратко ми казват rukiari. Приятно ми е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Август 29, 2008 Report Share Публикувано Август 29, 2008 Приятно ми е... Rinkitakutoka , по-известна като Rinkuta Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eve Публикувано Септември 24, 2008 Report Share Публикувано Септември 24, 2008 Tekuarikiaritakaruka приятно ми е Ето един генератор на японски имена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Snoopy Публикувано Декември 24, 2008 Report Share Публикувано Декември 24, 2008 Ето и още един http://www.findhotlinks.com/12/13/japanize-your-name/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fight_girl Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 хахаха тва ме уби Rinkashikika галено RinkiRinki или само Rinki Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unr3al Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 Катакуна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 Да живей благозвучието - Tokimemotakafu или известен като TokimimefuNicky и аз се казвам Николай и е логично че и имената ни са еднакви адаши сме и аз сам Tokimemotakafu Токимемотакафу Свил си ми името (проверил съм го за всеки случай) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Моето е Notakarinkuto И понеже в акаунта ми има цифри (а незнам на Японски дали са същите като на Китайски) Реших все пак да напиша как са на Китайски - (пиша ги на БГ както се изговарят): 1 - ич 2 - ни 3 - сан 4 - ши 5 - го 6 - рок 7 - шиц 8 - хац 9 - ку 10 - джу В училище едно време имах учител (за съжаление вече не е между нас) който ми преподаваше по рисуване и същевременно беше и треньор по Айкидо, Киокушин,До,Таекуондо и др. бойни изкуства - Та от него ги знам как се изговарят!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост