Viki Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Това го открих във форума на АУДИ и се смях през сълзи от резултатите. Предоставям ви го, за да разберете как звучат имената ви на японски език.Ето и транскрипцията: A - kaB - zuC - miD - teE - kuF - luG - jiH - riI - kiJ - zuK - meL - taM - rinN - toO -moP - noQ - keR - shiS - ariT -chiU - doV - ruW -meiX - naY - fuZ - z Я да ви видя сега! Моето е nokuchikika Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Jikumoshijiki с ник Moshikimoto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Приятно ми е да се запознаем, аз съм Rinkashikika, по-известна като Rikishikuchimo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 С име katakuna или katakumearimoluchi малко хора биха се запознали с мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Приятно ми е, казвам се Kirukato Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Да живей благозвучието - Tokimemotakafu или известен като Tokimimefu Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Хех, аз съм Chishikajikutefu с истинско име Rinkitakuto или прочетено на български съм известен като Чишикаджикутефу с истинско име Ринкитакуто Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Приятно ми е Rukutomikiaritakaru или за по-кратко Rukutomiki. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Приятно ми е Tekatokikutaka с ник tekatokitoka! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Поздрави от Аrichikato Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Аз пък съм Kiruka Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Октомври 12, 2007 Report Share Публикувано Октомври 12, 2007 Аз съм Rinkuchikito...на кратко Rinku Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Tragedy, ти почти си ми свил името - Rinkitakuto нали така беше? Е моето пък е Kuriunkita но известен като : Uririkame На нашенски звучат много блгозвучно Куринкита и Уририкаме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Поздрави от Mikumimo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bety_boop Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 аз съм arichikatomeka по известна като chikatoke Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост