stanilabg Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Имам телефон Sony Еricsson K610i, който не иска да ми изобразява снимки направени с Fast Stone Capture. Снимките се копират от компа на телефона, но не се виждат въобще. Преработвал съм ги, за да имат същите характеристики, като тези, които съм правил с фотоапарат или със самия телефон, но пак нищо. Интересното е, че преди това беше възможно. Телефона няма кой знае какви настройки, забраняващи копирането на определени снимки, така че, си мисля, че проблема е в самите снимки .Някой знае ли сайт, кадето има повече неща свързани с мобилните телефони? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Най-важното не каза, в какъв формат са снимките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 8, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Най-важното не каза, в какъв формат са снимките В JPG. Това е снимка на тези които не се виждат.А това на тези които се виждат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Никога не съм криел погнусата си от марка Sony и намирам феновете й за мазохисти. Не с Ericsson, ами с Saint Spirit да правят комбина, все същите фашкии за адски долари ще предлагат.Какво значи Sony? Американското "весел".За пореден път ме убедиха, че са клоуни с дръпнати очи.При мен тече жестока война на мобилни оператори. Преди три дни на вратата ми звъни една агент-провокаторка. В ръцете куфар пълен с Sony Еricsson K610i и започна да ме залива с оферти. Предложи ми телефона за 120$ при три годишно изплащане.Там какво се пада по 3~4 $ на месец.Обаче, ако в следващите три месеца сметката ми не падне под 60лв разговори, апаратът се счита за изплатен.В уловката влиза 5 избрани от мен номера дето няма да се таксуват и 6 месеца безплатни sms-и + 200МB за 3g-то. За да стане номера, аз освен на секс-телефон друг начин не виждам как ще направя толкова разговори и то аз да набирам случайни клиентки и да им пъшкам, та време да тече. Окей, склони ме.Имаше само сребърни.Зареждам го аз като Петко Наумов.Правя нужните гъдели на батерията, обаче на другия ден - чеп тате мляко, кравата е ялова.Ааааа, батерията измяка и умря, Светия дух я гътна. Зареждам пак и цял ден без да го докосвам наблюдавам, а тя батерийката си ходи и пак мяк-мяк. Губих си времето и отидох да им го върна на Celcom. А там едни с жълти бради ми викат - "не може брат ми, телефона си е твой.Това е Sony".E, като е Sony, аз слънчеви батерии ли да слагам?! Най-големият ташак е, че ми го набутаха с blutooth на моторола?! Викам си, ходя с дълга коса.Ще го закача на ухото и отгоре му с коса ще прикрия. Пробвах камерата му спрямо старата ми 6288.Живи мощи. Това чудо ме прави да изглеждам като възкръснал. Утре отивам и black out. Ни екран, ни карта, ни камера, а за менюто думи найн.Трябва да си завършил военна академия в Ленинград.Жив ребус-пъзел-лего-изчадие. За една снимка само EГН-то не ми иска и имам ли двойник в МОСАД. stanilabg, поддържани файлове GIF, JPEG, BMP, WMPB, PNG, Tiny. Преименувай разширението "JPG" в jpeg, ако не стане-стани мъж.Купи си като мен два канона и щракай, докато ти свърши лентата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Офффтопик: Profruit, наистина нямам думи!Рядко чета толкова смислени и хубави коментари по тема. Де да вдяваше и моята половинка да не се занимава с тези тухли-четворки от прословутата марка.Респект, приятелю! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Пълни глупости!!! Опс! Извинявам се! Какво общо има смехотворния коментар с темата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 deyan, виж това:....................................stanilabg, поддържани файлове GIF, JPEG, BMP, WMPB, PNG, Tiny. Преименувай разширението "JPG" в jpeg, ако не стане-стани мъж..................................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 10, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Пробвах с JPEG, но не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Виж ся, случвало ми се е и на мен... и аз имам телефон от прословутата марка..Отваряш снимката с пейнт и я сейваш пак като .Джпг, при мен така ставаше, явно телефона не можеше да разчете снимките от една камера, защото ги прави много качествени.. и нали телефоните са "супер" и не става.Друг вариант.. пробвай да я направиш в .png .gif и .т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 10, 2007 Report Share Публикувано Октомври 10, 2007 Ако не стане с това, което ти препоръча VIS, просто намали размера на снимките. Виждат ми се големички... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 11, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Ако не стане с това, което ти препоръча VIS, просто намали размера на снимките. Виждат ми се големички... Снимкта направена с телефона е по-голяма от тази с Fast Stone Capture. И въпреки това е показва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Хм, не знам какво да ти кажа...Освен да поогледаш страницата на български на Sony Ericsson Mobile Communications AB. Има регистрация и поддръжка (в което се съмнявам безкрайно много). Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 11, 2007 Report Share Публикувано Октомври 11, 2007 Снимкта направена с телефона е по-голяма от тази с Fast Stone Capture. И въпреки това е показва.Пробва ли това, което ВИС ти предложи и стана ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Октомври 14, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Пробва ли това, което ВИС ти предложи и стана ли ?Пробвах, но не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост