Minchakis Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Здравейте!Имам проблем с отварянето на папка.Имам предвид като кликна два пъти папката не се отваря ами се отваря прозорец за търсене.Иначе това се отнася само за папките.Обикновените файлове си ги отваря.Когато дам десен бутон на една папка и излизе падащото меню най-отгоре виждам че с тъмен шрифт е Search... а не е Open както трябва да бъде.Сега като искам да отворя дадена папка постоянно кликам с десния бутон и давам Open.Това е проблема.Надявам се да ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Отваряш Regedit, намираш ключа HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell и му задаваш стойност none. Подробно описание на проблема (и решението) може да се намери в Google с търсене за windows explorer open search fix. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minchakis Публикувано Октомври 8, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Благодаря ти много. Направих така както ми каза и се оправи.10X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост