lud^umora^nqma Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Не можах да го измизаля по кратко заглавието.Значи трябва ми програма,която ми позволява да разбера от друг компютър,какво е правено на другия комп,включително отваряни програми и пароли.Ще съм ви много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 И защо ти трябва това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lud^umora^nqma Публикувано Октомври 7, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 щото имам съмнения , че ми се проверяват някои раобти в мое отсъствие,но това няма значение,защото може и да си го измислям. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Предлагам ти да го заключиш, докато те няма, така няма да ти пипат нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lud^umora^nqma Публикувано Октомври 7, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Щом съм пуснал тази тема,значи ми трябва такава програма,мога да го заключа,но имам причини да не го правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Предлагам ти да го заключиш, докато те няма, така няма да ти пипат нищо Start > Control panel > user accounts > ( избираш си акаунта, в който си > create a password След като си въвел паролата натискаш windows + l и дерзаеш :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Без лоши чувства.. но не мисля да ти давам такава програма, Но ще ти дам друга идея. Инсталираш си UltraVNC и можеш да следиш Online , какво се върши на въпросното ПС.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост