pitbull666 Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Значи проблема изли при регистриране в портала (форума) , а ето го и проблема Ето тук проблема Ако някои може да ми помогне ще му бъда много благодарен !!! Оправих го ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Не е конфигуриран правилно сървъра за изпращане на мейлите. Най-бързо решение е да не искаш потребителите да си активират профилите, чрез изпращане на email. Другият вариант е да си настроиш коректно опциите за изпращане на email (най-вече адресите на мейл сървъра) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
perer Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Здравейте,Имам няколко проблема с портала си.Първо:Като натисна изход и ми дава грешка.Второ:Като искам да влеза в админ панела на форума ми( phpBB2 интегриран ) и пак ми дава грешка.Грешката е 404 Not Found.Ако някой знае и може да ми помогне,моля да пише. Много благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост