aleksoft Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Искам да си купя нова мишка,намерих ТАЗИ ,но не мога да я намеря да се продава самостоятелно,защото върви с лаптопа ASUS G2S.http://i.data.bg/07/10/07/594745_t.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Това ще да е някакъв сключен договор между ASUS и Logitech. Не може приликита да са случайни. Можеш да си поиграеш на "открий разликите" с мишката на ASUS и Logitech MX510 или MX518. Просто си вземи една от двете на Logitec. По-точно MX518, че 510 я няма никъде вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 7, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Сравнявах ги,имат една две разлики,но не са кой знае какви.Разгледах сайта на Logitech и си харесах и клавиатура. Някъде от България можели да се закупи тазиклавиатура и мишка ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 За клавиатурата не знам, но мишката я има в почти всеки по-реномиран компютърен магазин. Иначе ако намериш нова MX510 и е по-евтина, я вземай, защото между нея и MX518 разликите са само във външния вид и двойната разделителна способност, която при MX518 е 1600 dpi. Аз самият търсих MX510 (след като успях да скапя старата си такава), но не открих вече такава и трябваше да си взема MX518. Липсва ми синият цвят на мишлето.Иначе, ако трябва да съм честен, и от двете си мишки (MX510 и MX518) не съм особено доволен. На MX510 й се скапа левия бутон твърде рано, а на MX518 й се лющи покритието от дясната страна, а и двете имаха проблеми с контрукцията - левите им бутони леко хлопаха. Нито една не пожелаха да ми заменят. Допускам, че съм попаднал на кофти бройки, но Logitech определено ми паднаха в очите. Следващата ми мишка е твърде вероятно да не е Logitech. Дано и ти не нацелиш някой такъв екземпляр. Иначе за разлики между ASUS-ската и тези на Logitech, аз виждам само различния горен панел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 7, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Добре тогава,ти каква мишка би ми предложил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Добре тогава,ти каква мишка би ми предложил. Не съм искал да те разубеждавам, просто бях длъжен да споделя неволите си. Мишката се избира основно по ергономия и удобство - това е най-важният фактор при нея. Не се мисли, че геймърските мишки са нещо кой знае какво. Мишката не прави геймъра. Има толкова професионални и световно известни играчи, които ползват разни по-простички мишки и клавиатури. По принцип мишките на Logitech и Microsoft се водят най-добрите. Trust също имат според мен доста добри и стабилни продукти. Иначе и A4Tech и Genius са приемливи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Октомври 7, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Благодаря за разяснението и съвети те ти. П.П.Само да кажа че аз не играя на игри! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Някъде от България можели да се закупи тазиклавиатура и мишка ?Само като съвет - един от официалните вносители на Logitech са Reset Computers. Аз взех от там моят VX Revoultion и съм страшно доволен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост