Jump to content

Персонализиране на настройките на Internet Explorer 7.0.5730.13

Препоръчан пост

Изтеглих новата версия на Internet Explorer-7.0.5730.13,но след инсталиране ме праща на страница за Персонални настройки . Каквото и да натискам там,промяна няма и браузерът се стартира първо с тази страница,независимо,че е зададена друга/Гугъл/ в настройките. :crosseyes1:

Какви са тези настройки и как се правят ?

Сподели другаде

Аз с още с 6-цата и не мисля да слагам 7-цата, имам си FF.

Та кати го направиш тези "настройки"(те са 4) и дадеш Apply бутона долу, не спира ли да те праща на тая страница ?

Сподели другаде

o0

Има едно бутонче, от долу в ляво "Choose Your Settings" -> И се появяват там някаква настройки на 2 части а) и b), долните са четори и ги менкаш със стралката -> и след това "Save your settings"

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Може ли да ми кажете как да го махна този Internet Explorer 7 и да си кача предишната версия? На 7-цата буквите са ужасни и нз как да ги сменя. Като трия папката ми казва, че някви други програми ползват този експлорер и не иска да се махне.
Сподели другаде

Здравей Denis!

Би трябвало Internet Explorer 7 да може да се деинсталира от модула Add/Remove Programs (Start-->Control Panel). Ако имаш проблеми с премахването му, може да използваш функцията System Restore. За целта:

1. Start-->Programs-->Accessories-->System Tools-->System Restore.

2. След като се стартира съветника избираш опцията Restore my computer to an earlier time.

3. На календара селектираш датата, на която e инсталиран Internet Expolorer 7. След това от дясно в списъчното поле избираш Installed Windows Internet Explorer 7. Друг вариант е да селектираш дата, на която IE7 все още не е инсталиран.

4. Кликваш на бутона Next и следваш инструкциите (ще трябва и рестарт на системата).

Сподели другаде

Може ли да ми кажете как да го махна този Internet Explorer 7 и да си кача предишната версия? На 7-цата буквите са ужасни и нз как да ги сменя. Като трия папката ми казва, че някви други програми ползват този експлорер и не иска да се махне.

Предполагам имаш в предвид т.нар функция claer type за шрифта. Пробвай да я махнеш и да видиш дали буквите ти харесват повече.

ПС: Ако не можеш да се справиш сам, с това къде се намира опцията за тази функция, пиши в темата и ще ти напиша подробно къде се намира. Просто в момента се намирам в УНСС и тука все още сме на ИЕ6 ;)

Сподели другаде

Пробвах със System Restore и не ми показва Internet Explorer-a на тази дата въпреки, че тогава е инсталиран. Знам за clear type-a но не е там проблема.

Пробвай на друга дата, преди инсталирането му.

Сподели другаде

Едва ли ще може да сложиш шестицата преди да махнеш по новата версия ...

сигурно я има в Add/Remove Programs, както казва l.kanelov, ако не пробвай да сложиш кликчето на show updates :thumbsup: ли на Add/Remove Windows components

Сподели другаде

Ако си инсталирал Windows с вграден IE7 (т.е. не си го инсталирал ръчно), няма как да стане номерът.

Сподели другаде

Изтеглих новата версия на Internet Explorer-7.0.5730.13,но след инсталиране ме праща на страница за Персонални настройки . Каквото и да натискам там,промяна няма и браузерът се стартира първо с тази страница,независимо,че е зададена друга/Гугъл/ в настройките. :crosseyes1:

Какви са тези настройки и как се правят ?

Току-що се натъкнах на същия проблем - на новоинсталиран Microsoft Windows XP Professional с инсталирани всички актуализации, след последната актуализация на Internet Explorer 7 се зарежда посочената страница, като контролите не работят.

Решението: щраква се върху реда "Choose your settings" в най-долната част на страницата. Отваря се страницата за избор на доставчик за търсене по подразбиране, избира се доставчик, след което се щраква върху реда "Запис на настройките". Прилагам две "снимки" за по-голяма яснота.

http://www.picvalley.net/u/50/12252_503_m.PNG http://www.picvalley.net/u/50/12253_586_m.PNG

Сподели другаде