Jump to content

Проблем с достъп до контролния панел на дисплея

Препоръчан пост

Здравейте,проблемът е следния:

Щайгата ми не ми дава достъп до контролния панел на дисплея....демек като цъкна с второто копче на мишката върху декстопа и цъкна свойства не ми дава да влезна като изписва:

Системния ви администратор е забранил достъпа до контролния панел на дисплея....опитах се да вляза от контролен панел>дисплей , но за жалост пак изписа същото....изписва това при положение,че аз съм системния администратор....направих си нов акаунт влязах в него,но пак същото моля ви помогнете

:'( :'( :'(

Сподели другаде

С каква операционна система си?

Да не си се логнал като "Гост", тоест правата ти са орязани жестоко :>

Влез под сейф мод и си направи администраторски акаунт.

Сподели другаде

Да повторя: ако текущия ти акаунт не е администраторски (провери за всеки случай), влез в администраторския акаунт под Safe Mode и промени текущия ти да е такъв.

Ако си админ и в момента, то значи пробвай следното: Start -> Run -> пишеш gpedit.msc -> OK -> двоен клик върху Administrative Templates на User Configuration -> двоен клик върху Control Panel. Вдясно се увери, че на всички опции е маркирано Not Configured. Увери се и за подпапка Display.

Сподели другаде

Направи това, което те съветва Night_Raven.

Само един допълнителен въпрос: как се получи проблема с администраторския акаунт? Ей-така, изведнъж или след като инсталира някоя програма? Или след като промени нещо друго по системата си?

Сподели другаде