Anna Публикувано Октомври 4, 2007 Report Share Публикувано Октомври 4, 2007 Добре, не ме убивайте ако искате изтрийте темата Въпреки че мисля че програмката си е доста добра и я заслужава Ако имате въпроси относно използването й тук е мястото!И очевидно съм принудена да започна първа с въпросите -Та от няколко седмици използвам Sony Vegas 7.0, но след като сейвна клипа, въпреки че я слагам в програмата с отлично качество- картината се прецаква и става много тъмна, дори когато се опитам да я изсветля лошото й качество си личи, даже още повече след като е светло да се види и мисълта ми е от какво зависи? другите хора с тая програма се радват на супер кристална гледка Full-resolution quality-то ми е на- best, но пак има проблем, тогава от какво е?Motion blur type?Pixel aspect ratio?Template-та? Ще е добре, ако някой направи и ръководство за работа с Sony Vegas Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост