iv.deqnova Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Здравейте,имам един проблем с компютъра ми от известно време.Значи...както си правя нещо на компютъра,изведнъж всичко блокирва,мишката застава на едно място и не мога да я местя по никакъв начин,клавиатурата също-не действа нито един клавиш!Не мога да го изключа и от копчето на компютъра.Единствено по-малкото копче под това,което е за изключване работи и от там го рестартирам и пак се оправя.Докато не зацикли пак...Моля ви ,помогнете ми!Дайте идея от какво може да е компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Като за начало ще е добре да хвърлиш поглед на това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iv.deqnova Публикувано Октомври 2, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 ДА,имаш право,не прочетох правилника за взаимопомощ,но сега го прочетох и мисля,че трябва да обясня възможно най-подробно за проблема си,за да ви стане максимално ясно.Така,с WINDOWS XP съм,компютъра ми е Intel®Celeron®CPU 3.20GHz3.19GHz, 1,25GB of RAM. С всеки изминал ден това зацикляне става все по-често.Зациклянето става и в интернет и както си стои компютъра(без да го бутам)Но най-вече прави така,когато искам да отворя програмата PHotoshop CS3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Здравей!Възможно е проблема да е хардуерен. За начало си свали и инсталирай програмата Everest. Напиши ни информацията от секцията Датчик и по-специално часта, която съдържа текущата температура на компонентите (дънна платка, процесор и тн.).Възможно е да става въпрос и за софтуерен проблем, но като начало напиши тази информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Напиши и какви са поне дънната платка и видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iv.deqnova Публикувано Октомври 2, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Свойства на дънната платка ID на дънната платка 07/03/2006-P4M800Pro-823-6A7L6M4AC-00 Дънна платка MSI PM8PM-V (MS-7222) Свойства на FSB шината Тип шина Intel GTL+Ширина на шината 64 bitРеална честота 133 MHz (QDR)Ефективна честота 533 MHz Пропускателна способност 4267 Мбайта/с Свойства на шината на паметта Тип шина DDR2 SDRAMТип шина DDR2 SDRAMСъотношение Памет:Шина 8:4Реална честота 267 MHz (DDR)Ефективна честота 533 MHzПропускателна способност [ TRIAL VERSION ] Мбайта/с Поле СтойностСвойства на дънната платка ID на дънната платка 07/03/2006-P4M800Pro-823-6A7L6M4AC-00Дънна платка MSI PM8PM-V (MS-7222) Свойства на FSB шината Тип шина Intel GTL+Ширина на шината 64 bitРеална честота 133 MHz (QDR)Ефективна честота 533 MHzПропускателна способност 4267 Мбайта/с Свойства на шината на паметта Тип шина DDR2 SDRAMШирина на шината 64 bitСъотношение Памет:Шина 8:4Реална честота 267 MHz (DDR)Ефективна честота 533 MHzПропускателна способност [ TRIAL VERSION ] Мбайта/с Свойства на шината на чипсета Тип шина VIA V-LinkШирина на шината 8 bitРеална честота 67 MHz (ODR)Ефективна честота 533 MHzПропускателна способност 533 Мбайта/с Физическа информация за дънната платка Брой слотове за процесор 1 LGA775Разширителни слотове [ TRIAL VERSION ]RAM слотове 2 DDR2 DIMMВградени устройства Audio, Video, LANФорм-фактор Micro ATXРазмери на дънната платка 210 mm x 240 mmЧипсет на дънната платка P4M800ProДопълнителни функции [ TRIAL VERSION ] Вентилатор:процесор 1.4 Температура:процесор 50 Температура:дънна платка 38 Може би не написах това ,което трябва,но мисля,че това трябва да е: Поле СтойностСвойства на датчика Тип на датчика Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h)Засечено отваряне на кутията Да Температури Дънна платка 38 °C (100 °F)Процесор 52 °C (126 °F)Aux 47 °C (117 °F)SAMSUNG SP0802N [ TRIAL VERSION ] Вентилатори Процесор 1383 RPM Стойности на напрежението Ядро на процесора 1.40 VAux 3.70 V+3.3 V 2.99 V+5 V 5.16 V+12 V [ TRIAL VERSION ]+5 V помощ 4.70 VVBAT батерия 3.10 V Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2007 Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Температурите изглеждат добре. Стартирай компютъра в Safe Mode и поработи там доколкото можеш да видим дали ще забие. Ето как става това (ако не знаеш): след инициализацията на основните IDE устройства и преди да започне да зарежда Windows натискай клавиша F8. Това трябва да ти изведе едно меню, от което избираш режим Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост