vladi666 Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Някой може ли да помогне с подкарването на тази мрежова карта под Vista. Дръпнах си драйверите от официалния им сайт, инсталирах ги, но пак не я разпозна и си седи като неразпознат Ethernet Controller. Най-интересното е, че в дъното ми е вгранден пак Realtek 8139 само дето е Fast Ethernet Adapter и него си го разпознава, дори без да се инсталират никакви драйвери. Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2007 Report Share Публикувано Октомври 1, 2007 Ако мрежовата карта работи, то какво те бърка как я разпознава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vladi666 Публикувано Октомври 1, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2007 Ако мрежовата карта работи, то какво те бърка как я разпознава?Не работи, тoва е работата, в Device Manager-а си седи като Ethernet Controller, с една удивителна въпреки инсталираните драйвери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост