britney_88 Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Здравейте!.наскоро ми преинсталираха компютъра и при преинсталацията са ми сложили много стари версии на excel(на англ.език)и word(на бълг.език),който не ми вършат работа.там където уча ще работим с версиите от 2003 г. еxcel и word не ги открих в менюто control panel/add or remove programs? въпросът ми е мога ли да си инсталирам excel и word от 2003 година и да изтрия или обновя по-старите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Да, винаги можеш да обновиш офис пакета си до по-нов. Деинсталацията на стария не е задължителна, но я намирам за желателна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
britney_88 Публикувано Септември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2007 искам да попитам по какъв начин по точно става обновяването.благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Стартира се инсталацията на избрания нов офис пакет и се следват инструкциите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост