Jump to content

Проблем с UBS драйвери на SE k750i

IVAN

Препоръчан пост

Тръгвам да си прехвърлям неща от компютъра на GSM с data кабел, да ама не .. не ми го разчита( а предишния път си работеше добре ), предполагам проблема е че съм махнал нещо, заради този проблем, но не знам кое точно.

Тръгвам чрез "Add Hardware" да му сложа драйвери и там не не става, дава ми тая грешка:

Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

И се чудя, как да го оправя :/

Сподели другаде

Т.е. при свързването на телефона ОС въобще не го забелязва.

Издава звуци, че се е свързало,

обаче мемори карта не я разчита като "нов подвижен хард диск", както прави принципно.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Да питам има ли програма, която да преглежда регистрите/файлове за развалени драйвери и ако има "остатъци" от драйвери да ги маха, за да могат да се инсталират отново :)
Сподели другаде

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Опитай този метод.

Свали си Usb Driver за твоя гсм ето линк http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/drivers/

Извади картата от гсм-а си,сложи батерията,задръж "c" и Включи кабела от компютъра към телефона.

Трябва да ти го разпознае като нов хардуер и даваш автоматично да се инсталират драйвъри.

Ако не стане пиши ми на скайпа tarantulcho

Успех

Сподели другаде

Мерси :)

Но трябваше да преинсталира ( тъй като не беше преинсталиран от 2005 ) и след преинсталацията, всичко е ОК.

Иначе преди и регистрите, не можех като хората да разглеждам, защото стигне до някакъв регистър и се красваше компа(син екран).

Но ако възникне отново този проблем, ще го имам предвид - Мерси :svlove:

Сподели другаде