coolboy Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Възможно ли е това? Благодаря педварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Истинска преинсталация с форматиране не може да се извърши. Евентуално само надграждане на текущата операционна система. Защо ти е всъщност, компютърът няма DVD устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Септември 30, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Истинска преинсталация с форматиране не може да се извърши. Евентуално само надграждане на текущата операционна система. Защо ти е всъщност, компютърът няма DVD устройство? Компютърът ми има DVD устройство, но е развалено и когато инсталирам Windows Vista през CD ми дава син екран. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 А не става ли да прехвърлиш инсталационния диск в някоя папка на твърдия диск (т.е. на друг компютър и после чрез копиране от твърд диск на твърд диск или от USB стик) и от там да пуснеш инсталацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Януари 3, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2008 А не става ли да прехвърлиш инсталационния диск в някоя папка на твърдия диск (т.е. на друг компютър и после чрез копиране от твърд диск на твърд диск или от USB стик) и от там да пуснеш инсталацията?Мммм... нещо не схващам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2008 Report Share Публикувано Януари 3, 2008 Защо ти е въобще това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 3, 2008 Report Share Публикувано Януари 3, 2008 Мммм... нещо не схващам.Мисълта ми е, че не е задължително инсталирането на операционната система да става от CD или DVD, а може да стане и локално, т.е. от твърдия диск, стига да се копират всички необходими файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост