ssorry Публикувано Септември 28, 2007 Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Здравейте От няколко дена съм с нов монитор LJ FLATRON wide, свързал съм го с нормалния кабел, но си има и кабел за DVI/май така се казваше, не съм много наясно/, обаче видео картата ми в момента няма подръжка за такъв изход/преди 2 месеца приех една гръмотевица и убавата ми карта замина :'( / Та въпроса ми е каква ще е разликата като си взема карта с такъв изход и включа другия кабел? Иначе със този си работи без проблем, но все пак... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2007 Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Разликата е меко казано минимална. Въобще не се занимавай. Добавно: всъщност зависи, де. Ако мониторът е наистина големичък и качествен, може да има разлика, но на около 19" монитори и то за средностатистическия потребител разликите са нищожни ако въобще се забелязват. А и се забелязват ако сравниш два еднакви монитора един до друг, единият на DVI, а дргият на D-SUB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ssorry Публикувано Септември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2007 За сега ще те послушам, но така или иначе ще трябва да си взимам някаква видео карта по нататък, но поне ще знам че и така мога да си карам извесно време. Благодарско Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2007 Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Не само известно време, а и постоянно. Разликите са нищожни. При някои монитори в DVI режим не можеш да регулираш яркост, контраст и др. ръчни настройки, а всичко е автоматично. Зависи от монтиора. Ако обичаш да имаш контрол над тези неща, то DVI може да ти дойде "тесен". По принцип предимството на DVI е, че няма смущения в сигнала, защото той е цифров, но трябва да имаш много скапан кабел, да е доста дълъг и наистина да си в среда с много смущения, че да се усети. За един средностатистически компютър в средностатистическа стая това е меко казано невъзможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ssorry Публикувано Септември 29, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2007 WOW... яркост,контраст и т.н. - разбира се че искам да имам контрол над ръчните настройки, при автоматичната настройка монитора може да ти извади очите от осветеност Още веднъж благодаря за инфото, живи и здрави на всички които помагат с каквото могат в сайта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2007 Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Аз пак да подчертая, че не всики монитори изземат ръчните настройки и дори и в цифров режим предлагат същите, както и в аналогов режим. Такива монитори обаче са малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост