Jump to content

Каква видео карта да си взема за....?

Препоръчан пост

Здрасти!

До скоро си живеех в моя спокоен свят,но откакто си купих 42 инча плазма Panasonic TH-42PV70P,имам следната проблемация:

Значи компютъра ми е доста стар с процесор AMD Athlon XP(Thoroughbred) 2400+ 1.99GH;оперативна памет DDR-SDRAM 332.6 MHz 2x512 Mb и дъно VT8367-8235 Chipset VIA KT266/333 rev.0

Плазмата има два HDMI входа,както и PC вход/D-sub 15-пинова свръзка/,до сега видеокартата ми беше "ге форс 4",без DVI само с S видео,но в предвид горната покупка вече не ми върши работа.Не съм запален по игри,трябва ми карта с изходи,която да ми върши добра работа за гледане на филми на новото ТВ :'(

Бих ви помолил да ме посъветвате в предвид старата ми кошница-каква карта да си взема?

Има ли такива с два РС изхода/монитора ми е СRT/ и същевременно HDMI или DVI изход/при втория ще ми трябва преходен кабел/,която да тръгне на моята антика?Дали ще мога да подкарам на нея и HD филми?

Станаха много желания,като за моята машина,но надеждата умира последна :help:

Сподели другаде

Купи си 9550, евтинка е и е доста производително за HDTV не би трябвало да имаш проблем, има и DVI/S-video 9 pin/ VGA, не мисля, че ще имаш проблем с нея :)
Сподели другаде