Tragedy Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честит рожден ден, момчета! Да сте живи, здрави, много щастливи и винаги с ведро настроение. Пожелавам ви множество успехи и да вървите винаги напред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честито и от мен! Желая много здраве, щастие, успехи, късмет и любов! И за dakan - мноооого демидж на DotA! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честит Рожден Ден и от мен!Здраве, щастие и късмет и от мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 ЧРД момчета, здраве, щастие и късмет. А и любов, парите сами идват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честит рожден ден и на двама ви и от мен! Пожелавам ви да сте много здрави, обичани и доволни от живота! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честит Рожден Ден и от мен!Много здраве, щастие, късмет във всяко ваше начинание и сбъдване на всичко онова което си пожелаете (не само на днескашния ден) Весело изкарване на празника! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 ЧРД на рожденниците и от мен! Много здраве, усмивки, хубави хора и парички!Намерете това, което търсите Весело изкарване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честито! Бъдете здрави и късметлии! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Честито и от мен ! Здраве и щастие , другото се някак ще се нареди . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Ех това не съм го очаквал, мерси на всички че се сетихте. Много сам ви благодарен, наистина сте супер, щом се сещате и за такива малки неща . Моя рожден ден завършва като всяка година сам в стаята ми с цепеща глава пред компютъра, но имам нови 364 дена до следващия така че не е чак толкова зле. Наистина ми е много приятно че се сещате за такива неща благодаря още веднъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Септември 27, 2007 Report Share Публикувано Септември 27, 2007 Благодарности на всички за добрите пожелания. Може и на някоя среща да се видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост