Jump to content

Търся програма за обработка на видео

alek200

Препоръчан пост

Трябва ми програма с която мога лесно да режа части от филми, тази програма да има опции с който да добавям ефекти и музика защото искам да си направя нещо като трейър на един мой филм ? Ако може и да ми обясните малко как се работи с кази програма кято ми предложите.

Ако имате възможност да ми дадете и линк към цяла весич на такава пробрама.

Благодаря ви предварително.

(Надявам се,че ме разибирате. :'(

Сподели другаде

Трябва ми малко по-сложна програма за обработка ако не една може да са няколко стига да отговарят на изискванията ми!

С тази програма не мога да постигна всичко което икам!:)

Сподели другаде

Имам един мой филм който ще си го напрвя от видео касета на ДВД, та искам после да го обработя да му оправя малко цветовете да му добавя някой неща да изрежа някой неща и си търся програма с която да го направя.

П.П и искам да изрежа някой части от него и да си направя трейлър ;)

Сподели другаде

Имам един мой филм който ще си го напрвя от видео касета на ДВД, та искам после да го обработя да му оправя малко цветовете да му добавя някой неща да изрежа някой неща и си търся програма с която да го направя.

П.П и искам да изрежа някой части от него и да си направя трейлър ;)

Пробвай Ulead Video Studio или Power Director

Сподели другаде

Тази програма Cyberlink PowerDirector Pro

Упс, сори че не съм се пояснил точно.

Ако имаш възможност може и да пробваш и Power Director 3, и от тези предложения да си избереш една, която ти допада и ти е по-лесна за употреба.

Сподели другаде