alek200 Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Трябва ми програма с която мога лесно да режа части от филми, тази програма да има опции с който да добавям ефекти и музика защото искам да си направя нещо като трейър на един мой филм ? Ако може и да ми обясните малко как се работи с кази програма кято ми предложите. Ако имате възможност да ми дадете и линк към цяла весич на такава пробрама. Благодаря ви предварително. (Надявам се,че ме разибирате. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1734&hl= Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=1734&hl= Трябва ми малко по-сложна програма за обработка ако не една може да са няколко стига да отговарят на изискванията ми!С тази програма не мога да постигна всичко което икам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 А какво по-точно искаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Имам един мой филм който ще си го напрвя от видео касета на ДВД, та искам после да го обработя да му оправя малко цветовете да му добавя някой неща да изрежа някой неща и си търся програма с която да го направя. П.П и искам да изрежа някой части от него и да си направя трейлър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Имам един мой филм който ще си го напрвя от видео касета на ДВД, та искам после да го обработя да му оправя малко цветовете да му добавя някой неща да изрежа някой неща и си търся програма с която да го направя. П.П и искам да изрежа някой части от него и да си направя трейлър Пробвай Ulead Video Studio или Power Director Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alek200 Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Пробвай Ulead Video Studio или Power Director Тази програма Cyberlink PowerDirector Pro или тази Power Director 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Тази програма Cyberlink PowerDirector ProУпс, сори че не съм се пояснил точно.Ако имаш възможност може и да пробваш и Power Director 3, и от тези предложения да си избереш една, която ти допада и ти е по-лесна за употреба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост