Minchakis Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Здравейте.Имам проблем с микрофона ми.Значи работеше а днес не знам какво му става.Инсталирах си нова версия на skype и спря да работи.След това си върнах старата версия и все същото.Микрофона ми е със слушалки.Значи аз ги чувам от другата страна ама те не ме чуват.Не знам къде е проблема.Знам че трябват някакви настройки в skype и в компютъра.Направих ги и пак не става.В настройките на компа махнах всички отметки на microphone дето ама пак не става.Не знам.Не че съм за 10 лева ако трябва ще си купя друг ама защо кат имам и мисля че работи ама не му са настойките както трябва.Много ви моля да ми обясните точно до най-малката подробност какви настройки трябват.Ще ви бъда много благодарен.Много ви моля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Много ви моля да ми обясните точно до най-малката подробност какви настройки трябват.Първо кажи под каква операционна система работиш, какъв е модела на звуковата карта и какви настройки си направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minchakis Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Използвам Windows XP Professional.За звукова карта не мога да кажа каква ми е щот не разбирам много от тези неща.За настройките-еми махнах всички отметки където имаше на microphone.Увеличих и звука им.Също така в скайпа си въведох микрофона,говорителя и звъненето на Intel® Integrated Audio.Това е за настройките.Както ми е микрофона нали с два накрайника-единия зелен,другия розов.Зеленото включвам в тонколоната а розовото отзад в компа.И не знам каде е проблема.Преди всичко си беше ок и работеше ама след като си инсталирах друг скайп спря :(.Това мога да кажа.Ако можете да ми помогнете пишете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Start -> Run -> пишеш mmsys.cpl -> OK -> страница AudioКликаш първи бутон Volume (в полето Sound playback) и слагаш отметка пред Mute на микрофона.В първия прозорец кликаш втория бутон Volume, слагаш отметка пред Select на микрофона и му завишаваш нивото. С това настройките приключват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост