aleksoft Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Как мога да настроя програмата SnagIt да ми отваря линковете от SWF файлове с Firefox.Както на този урок П.П.Само да кажа че Firefox е подразбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Как мога да настроя програмата SnagIt да ми отваря линковете от SWF файлове с Firefox.Както на този урокП.П.Само да кажа че Firefox е подразбиране.През кои менюта в сайта влизаш за да видиш този клип, че като го отворя така директно линка и нищо не виждам :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Това и други клипчета ми излизат при стартиране на програмата. Впрочем е странно че нищо не виждаш,с кой браузър си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Това и други клипчета ми излизат при стартиране на програмата. Впрочем е странно че нищо не виждаш,с кой браузър си?Сега се отваря без проблем, не знам защо преди не искало :/ Не съм сигурен дали съм те разбрал точно какво искаш. След като направиш SWF файла с описания начин и след това го отвориш(както всеки нормален файл) и той да се отваря в Firefox ?Ако да, не става ли с десен бутон -> Open With -> Chooce Program... -> Избираш FireFox и слагаш тикче на "Always use ...." -> ОК Но тука няма нищо общо със Снагит, което ме навежда на мисълта, че не те съм те разбрал точно :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Ако си гледал клипа внимателно ще забележиш че запаметява картинка в формат .swf за да може като натисне на избрано място да се отвори Интернет страница.Файла по принцип се отваря с Marcomedia Flash Pleyar но след натискането на картинката би трябвало да се отвори в Firefox,а тя се отваря с Internet Explorer - точно в това се състои проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост