Jump to content

Задаване на SnagIt да отваря линкове с Firefox

Препоръчан пост

Как мога да настроя програмата SnagIt да ми отваря линковете от SWF файлове с Firefox.Както на този урок

П.П.Само да кажа че Firefox е подразбиране.

Сподели другаде

Как мога да настроя програмата SnagIt да ми отваря линковете от SWF файлове с Firefox.Както на този урок

П.П.Само да кажа че Firefox е подразбиране.

През кои менюта в сайта влизаш за да видиш този клип, че като го отворя така директно линка и нищо не виждам :/

Сподели другаде

Това и други клипчета ми излизат при стартиране на програмата.

Впрочем е странно че нищо не виждаш,с кой браузър си?

Сега се отваря без проблем, не знам защо преди не искало :/

Не съм сигурен дали съм те разбрал точно какво искаш.

След като направиш SWF файла с описания начин и след това го отвориш(както всеки нормален файл) и той да се отваря в Firefox ?

Ако да, не става ли с десен бутон -> Open With -> Chooce Program... -> Избираш FireFox и слагаш тикче на "Always use ...." -> ОК

Но тука няма нищо общо със Снагит, което ме навежда на мисълта, че не те съм те разбрал точно :/

Сподели другаде

Ако си гледал клипа внимателно ще забележиш че запаметява картинка в формат .swf за да може като натисне на избрано място да се отвори Интернет страница.

Файла по принцип се отваря с Marcomedia Flash Pleyar но след натискането на картинката би трябвало да се отвори в Firefox,а тя се отваря с Internet Explorer - точно в това се състои проблема.

Сподели другаде