Jump to content

Проблем с инсталацията на игри

Препоръчан пост

Здравейте на всички...нз дали темата е в правилния раздел но искам да ви попитам нещо и ,който може нека помогне малко.

Значи проблема ми е от няколко седмици..Като изтегля някаква игра..инсталвам я сичко ок...но като я вкл. да играя и тя забива след малко се оправя и пак забива..Преинсталираха ми Уиндоуса обаче пак го има този проблем..Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.Благодаря предварително

Редактиран от IVAN
Нека заглавието на темата да е по-ясно, за да може още от него да се разбира за какво става въпрос :)
Сподели другаде

Значи на игрите които не става тва нещо са ЦС 1.6 и 1.5 Цезар. Делта форс 2 и делта форс и там некфи малки игрички...

Преди можех да си играя на всички игри които си изтегля

Сподели другаде

Пробвай да инсталираш: DirectX® End-User Runtime.

Забележка: за целта е необходимо да имаш легален Windows. Иначе може да имаш проблем, изисква се WGA валидация.

Сподели другаде

Williams може ли да ми дадеш директен линк да го изтегля щот не съм много добър с английския....И да те попитам какво значи да имаш ЛЕГАЛЕН Windows....
Сподели другаде

Значи видео картата ми е nVIDIA GeForce FX 5200 (128мб)

Провери я за всеки случай дали работи коректно или пробвай с друга, защото може тя да ти прегрява и затова да ти забива. Същото важи и за процесора - провери му вентилатора, изчисти прахта и виж как се държи на натоварване (пробвай с някоя benchmark програма (такава за тестване на стабилността на системата)).

Сподели другаде

Williams може ли да ми дадеш директен линк да го изтегля щот не съм много добър с английския....И да те попитам какво значи да имаш ЛЕГАЛЕН Windows....

Повече от това нямам право да давам. Има закони за авторско право, политика на Microsoft и т.н. А кaкво е легален или лицензиран Windows може да се ориентираш в официалната българска страница на MS Windows.

За справка: Microsoft Corporation.

Безплатен Windows няма. :)

Например Vista Home Basic Bulgarian DVD струва 422 лв. с ДДС.

За справка: цени за лицензирани продукти на Microsoft@mslicense.info.

Сподели другаде

Night Проблема е следния като си истегля някаква игра инсталирам я всичко ОК ! Но когато я пусна да играя още в менюто забива след малко пак се оправя за 2-3 секунди и пак забива...
Сподели другаде

Сигурен ли си, че драйверите са инсталирани както трябва? Провери температурата на видео картата.

Night а как да преверя Температурата на видео картата? :?

Сподели другаде