valiopi4a Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 (Редактиран) Здравейте на всички...нз дали темата е в правилния раздел но искам да ви попитам нещо и ,който може нека помогне малко.Значи проблема ми е от няколко седмици..Като изтегля някаква игра..инсталвам я сичко ок...но като я вкл. да играя и тя забива след малко се оправя и пак забива..Преинсталираха ми Уиндоуса обаче пак го има този проблем..Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.Благодаря предварително Редактиран Септември 22, 2007 от IVAN Нека заглавието на темата да е по-ясно, за да може още от него да се разбира за какво става въпрос :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Мн. искам да ти помогна мъ не даваш достатъчно инф. В.к. каква ти е....? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Значи видео картата ми е nVIDIA GeForce FX 5200 (128мб) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 При кои игри става ? Или при абсолютно всички, дори и на някои по-стари ?А и преди това забиване, ли си играл същите игри без проблем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Значи на игрите които не става тва нещо са ЦС 1.6 и 1.5 Цезар. Делта форс 2 и делта форс и там некфи малки игрички...Преди можех да си играя на всички игри които си изтегля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 23, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 23, 2007 Айде плс някой да ми помогне...който знае как да го оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 23, 2007 Report Share Публикувано Септември 23, 2007 Пробвай да инсталираш: DirectX® End-User Runtime. Забележка: за целта е необходимо да имаш легален Windows. Иначе може да имаш проблем, изисква се WGA валидация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 24, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Williams може ли да ми дадеш директен линк да го изтегля щот не съм много добър с английския....И да те попитам какво значи да имаш ЛЕГАЛЕН Windows.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Значи видео картата ми е nVIDIA GeForce FX 5200 (128мб)Провери я за всеки случай дали работи коректно или пробвай с друга, защото може тя да ти прегрява и затова да ти забива. Същото важи и за процесора - провери му вентилатора, изчисти прахта и виж как се държи на натоварване (пробвай с някоя benchmark програма (такава за тестване на стабилността на системата)). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Williams може ли да ми дадеш директен линк да го изтегля щот не съм много добър с английския....И да те попитам какво значи да имаш ЛЕГАЛЕН Windows....Повече от това нямам право да давам. Има закони за авторско право, политика на Microsoft и т.н. А кaкво е легален или лицензиран Windows може да се ориентираш в официалната българска страница на MS Windows.За справка: Microsoft Corporation. Безплатен Windows няма. Например Vista Home Basic Bulgarian DVD струва 422 лв. с ДДС. За справка: цени за лицензирани продукти на Microsoft@mslicense.info. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Някакви други предположения :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2007 Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Аз малко не схванах всъщност точно какъв е проблемът. Насича дадена игра или просто буквално забива. Опиши, моля те, по-подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Септември 29, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Night Проблема е следния като си истегля някаква игра инсталирам я всичко ОК ! Но когато я пусна да играя още в менюто забива след малко пак се оправя за 2-3 секунди и пак забива... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2007 Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Сигурен ли си, че драйверите са инсталирани както трябва? Провери температурата на видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopi4a Публикувано Октомври 2, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2007 Сигурен ли си, че драйверите са инсталирани както трябва? Провери температурата на видео картата.Night а как да преверя Температурата на видео картата? :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост