coojoe_213 Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Здравейте. От 4-5 месеца ми иска всеки път ъпдейт или ъпгрейд на Уинампа(версия 5.35), но незнам как да си ги дръпна. Влизам в сайта, но там не намирам нищо съществено. Ако знаете как става помогнете ми и аз да знам): Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Като финалната версия 5.35 си е последната версия -> http://www.softvisia.com/download.php?view.330 , сваляш и инсталираш тази версия, която ползваш (про,лайт или фул )От няколко седмица има и бета версии -> http://www.softvisia.com/download.php?view.353 ( Winamp 5.5 Beta Preview ) и при тях сваляш и инсталираш зависимост от това, което ползваш (про,лайт или фул ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Здравей!Просто изключи обновяването от настройките. Върши работа на 100%. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Здравейте !Аз съм с версия 5.52 искам да съм с най новата версия . Къде трябва да сложа отметка за обновяване на Winamp ? Искам също така да попитам тука има ли такава тема как да си направил Winamp на Български ? И ако има къде да я намеря ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Не би трябвало да има проблем просто да инсталираш най-новата версия върху твоята. Препоръчвам обаче да я инсталираш избирателно и да премахнеш онези компоненти, които няма да използваш, за да не "тежи" програмата излишно. Български интерфейс има тук, но не е обновен за последната версия, така че може да има непреведени неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Здравей ! Благодаря за бързия отговор . Точно за това искам да си сложа отметката сама да се обновява .А не аз да тегля нова версия и да трия това което си ми казал .Не ги разбирам тези неща :( . За коя версия е този Български интерфейс ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2011 Report Share Публикувано Декември 15, 2011 Не мисля, че Winamp може да изтегля актуализациите и да ги инсталира директно. Мисля, че проверява само за нови версии.Колкото до превода, той е за версия 5.622 Build 3189. Пише го на страницата, която съм дал. Дори не си проверил(а) какво има там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост