ivan_bo Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Здравейте!!!Искам да ви попитам защо монитора ми минава на стенд stand by докато играя някоя игра,в смисъл рс-то си рабори само монитора изключва и трябва да рестартирам рс-то за да трагне пак.Моля ви кажете от какво може да е това и дали на някой му се е случвало същото просто съм променил и опитал всичко(поне аз така си мисля де ,затова кажете и вие някоя идеа и ако може просто по подробно да ми кажете какви настроики да направя че не съм много на ти с тия машинки!!!Благодаря на всички отзовали се предварителнно!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Пробвай монитора на друг компютър първо дали няма да направи същия проблем. Ако не го прави е хубаво да тестваш по същата процедура и видеокартата защото може и от нея да идва проблема... Все пак виж дали не прегрява видеото, за целта използвай програма като Everest ... ако си с карта тип FX5200/5500, radeon 9600 и надолу най-вероятно няма да имаш и датчик, за това си сложи пръста внимателно на някой от чиповете с памет и после на радиатора на ядрото, ако не можеш да си задържаш пръста значи имаш проблем с температурата... Но не мисля, че гасненето идва от прегряване, но и това е някакъв вариант от който да се почне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Намали херците и в сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Leilaa Публикувано Септември 21, 2007 Report Share Публикувано Септември 21, 2007 На мен ми се случи същото нещо! Започна преди няколко месеца да го прави рядко и най-вече докато детето играеше игри! Оправяше се само с изваждане на кабела от контакта! След време зачести проблема, докато накрая изобщо не поиска да се оправи! РС-то се включва, но монитора - НЕ ( седи си на stand-by )! Занесох го на фирмата и се оказа, че ми е изгоряла видео картата! След като ми смениха картата, свързах рс-то с друг нов монитор( така се случи ) и досега всичко е наред! НО.... Стария монитор го включих с друго рс и преди 10-тина дни, ХОП отново същия случай ....Позеленях от яд - помислих си, че отиде и тая видео карта и хайде във фирмата пак! Но от там ми се обадиха след 1час, че всичко е наред и компютъра си работи нормално! И в този момент ми присветна, че най-вероятно проблема се корени в МОНИТОРА! Занесох него и наистина излезе, че той е "картоубиеца" - най-силно впечатление ми направи факта, че когато приближех кабела на монитора към входа на рс-то и даваше леки ИСКРИ ! Проблем със захранването! Сега всичко е наред, няма искри, няма проблеми...Успех и на теб!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Септември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2007 Направих всичко което ме посъветвахте(без това за сервиза,но май на там съм се запътил)но без резулат.Просто незнам от какво може да е опитах всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Нищо не може да направиш, има остарели елементи, които са за смяна. В сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост