vanhorn Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Имам следния проблем.След преинсталация на Windows, при BSPlayer и VLC има само звук, но не и картина.Със GOM Player и Windows Media Player има картина, но при пълен екран картината насича.Преди преинсталацията всичко беше нормално. Смених си K-Lite Codec Pack с най-новата версия,но проблема остана.Сега и картината в Windows Media Player е обърната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Пробвай да деинсталираш K-Lite и да го инсталираш като премахнеш поддръжката на ffdshow. Или можеш да опиташ K-Lite Basic, който не включва ffdshow въобще. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanhorn Публикувано Септември 20, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2007 Смених K-Lite със СССР кодеци. Почистих с CCcleaner, Registry Mechanic и PC Check Up. BS Player изобщо не дава картина, другите вървят, но само на малък екран. Обърнатата картина в Windows Media Player се оправи.Когато смених цвета от 24 на 16 bit-a GOM Player и Windows Media Player тръгват на голям екран, но с лошо качество. Преди преинсталацията всичко беше нормално. ползвах BS Player за всички филми, а за mkv файлове ползвах VLC, кодеците бяха K Lite и 24 bit-а цвят. Всичко вървеше добре - на голям екран, без накъсване на картината. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 С коя точно версия на K-Lite си бил? Опитай с преинсталация на драйверите на видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 21, 2007 Report Share Публикувано Септември 21, 2007 Ей това случайно ми попадна из нета днес, погледни го, дано свърши работа:BS player - има звук, няма картина:Проблема се решава по 2 начина: - десен бутон върху иконката на десктопа > properties > Compatibility Compatibility modе: Слагате тикче на Run this program in compability mode for: и избирате Windows XP (Service Pack 2) Settings: Слагате тикче само и единствено на Disable desktop composition - отваряте програмата > options > preferences > video > video rendering > и променяте rendering mode на Internal renderer DirectDraw surface Добавено:Не знам дали работи, просто го намерих и се сетих за темата тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Здравей!Преди да инсталираш СССР кодека почисти ли с програмката от сайта им? Имаш ли инсталиран DirectX? Слагай един KMPlayer и си решаваш проблемите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanhorn Публикувано Септември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Смениха ми видеокартата, която беше вградена и проблема се реши. Благодаря на всички за отзивчивостта, научих много от вас! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Проблема е бил, че не си сложил драйверите за вграденото видео, а като са ти сложили новото, за него са ти ги сложили . Най-вероятно си ползвал microsoft-ските... Онзи ден бъзиках компютър със същия проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 Нуждая се от кодеци които буквално да подкарват всичко . Имам проблем с някой видове формати ,като най - обикновените ави . Излизат ми различни на цвят черти на клипа или филма . В момента съм с к-лите 3.5 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2007 Report Share Публикувано Октомври 26, 2007 K-Lite е далеч не ми е еталон за кадърен пакет, но все пак обикновено върши работа. Деинсталирай всички кодеци и пакети с кодеци, които имаш, и инстлаирай наново 1 пакет.Опитай и например GOM Player. Ако и той има проблеми, значи е възможно драйверите на видео картата да са проблемни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Благодаря за помоща ,но ГОМ при търсене на кодеци в нет-а ми изписва ,че неможе да намери кодеци за този формат ... чудно как преди със стара версия на к-лите ги гледах .Възможно ли е някой стар да пречи на новите ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 27, 2007 Report Share Публикувано Октомври 27, 2007 Я обясни кои формати не ти се отварят и при кои има проблеми с черти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост