Slammer Публикувано Септември 26, 2007 Report Share Публикувано Септември 26, 2007 Забелязах че аз имам същия проблем с моя комп.Оказа се че от време на време (задължително при рестарт) на моята машинка и забива лентата със задачки (от СТАРТ менюто да часовника) и така 10-20 секунди, след което се оправя.Лично при мен съм забелязал, че комбинацията avast(преди това NOD32) + utorrent + adsl ми причинява тази гадост.Но нищо чудно и да се бъркам. Все пак се оказа че имам над 180 програми и игри, които са инсталирани. Колкото за вируси, мируси, коне, кобили, чужди агенти и всякаква друга вредна паплач, определено липсва (при желание мога да постна и лог-чето на Големия Джак (разбирай HiJackThis) За мен единственото решение остана да си преинсталирам ХР-то, като се надявам това да разреши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 27, 2007 За мен единственото решение остана да си преинсталирам ХР-то, като се надявам това да разреши проблема.Е това почти сигурно ще помогне, обаче не ми се утрепва цял ден да си инсталирам програмите, с които съм свикнал да бачкам .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rucho Публикувано Май 28, 2008 Report Share Публикувано Май 28, 2008 Забелязах че аз имам същия проблем с моя комп.Оказа се че от време на време (задължително при рестарт) на моята машинка и забива лентата със задачки (от СТАРТ менюто да часовника) и така 10-20 секунди, след което се оправя.Лично при мен съм забелязал, че комбинацията avast(преди това NOD32) + utorrent + adsl ми причинява тази гадост.Но нищо чудно и да се бъркам. Все пак се оказа че имам над 180 програми и игри, които са инсталирани. Колкото за вируси, мируси, коне, кобили, чужди агенти и всякаква друга вредна паплач, определено липсва (при желание мога да постна и лог-чето на Големия Джак (разбирай HiJackThis) За мен единственото решение остана да си преинсталирам ХР-то, като се надявам това да разреши проблема. Здравейте!Според мен си струва да се обърне по-сериозно внимание на този описан тук проблем, защото и при мен ситуацията беше прочти същата-"avast(преди това NOD32) + utorrent... ", но без adsl. Опитах се да деинстална Нода, след което останаха от него 2 папки в Program files, с които мноооого зор видя Unlocker-a докато ги затрие. Сложих Аваст-а и започна да забива лентата със задачите, понякога стигаше тва до 5 минути, а машината ми е нова и мощна. Какво ли не опитах според скромните ми възможности и съветите от форумите, като всичко приключи благополучно накрая , но.......благодарение на снимката на Акронис-а. И после цял ден изгубен в инсталиране на програми.......Та само заради тва не смея да махам още нода. Сигурно има начин и някакво решение на това...., но засега викам "да живей Акронис!", та......така!!Поздрави!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2008 Report Share Публикувано Май 28, 2008 NOD32 е сред най-чистите антивирусни програми. Кои са тези 2 папки, които са останали, и рестартира ли след деинсталацията на NOD32? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост