stanilabg Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Интересуваме, дали е възможно да се копира програма от C/Program files и след това да бъде инсталирана на друг компютър? Т.е., имаме само инсталираната програма в Program files, инсталирана още преди да сме си купили компютъра. Тук, в Словакия, навлиза нов тренд, да се продават компютри с вече инсталирани програми (когато знаеме какво искаме) за да не може да се копират оригиналните дискове. Било Windows, Nero, NOD 32, всичко се доставя вече, като инсталирани програми, заради причината, която посочих по горе. Получавате само код или сериен номер, за всеки случай.Въпросът ми е, както писах, дали можем да копирам (незнам как да го нареча) такава една програма и после да я използвам на друг комп? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 В 90% от случаите е невъзможно, програмите се инсталират - няма да стане с копиране, още по малко пък за операционни системи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Понякога става, зависи.. трябва да се пробва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 19, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 19, 2007 понякога става, зависи.. трябва да се пробва Много благодаря за пояснението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Нека да не объркваме потребителя. Доста често не става номера с копирането на програмата, защото самата тя разполага файлове и информация на други места, освен в Program files. Това включва файлове в %\Windows, %\Windows\System32, запис на регистри и много други. Именно по тази причина възникнаха портативните версии на програмите, които не изискват инсталиране и се стартират от всякаква преносима медия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Здравейте! "stanilabg" това което искаш не е невъзможно . В тази тема има такива програми*. Избери си нещо.Ама и те как са ви ограничили с тези кодове и серийни номера . Само лиценза си купуваш , така ли?Колко струва една геймърска конфигурация в Кошице? По- скъпо ли е? Стандарта е по- висок там , нали?Поздрави Легенда:такива програми* - портативни , копиращи се от C/Program files с последващо инсталиране на друг компютър...авторско право** - www.bulgarianauthors.org Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Септември 25, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Благодаря, ще пробвам.Между другото, това ме навява на една друга идея.Дълго време се каня да попитам (мисля, че вече ми даде отговора), как да си копирам дадена програма от компа на USB ключ или CD и след това да стартирам програмата на друг ( в случая, на компа на жената в работата) компютър, но без да инсталира програмата - жената се бои да не я хване шефа, че ми прави копия на ксерокса. Става въпрос за обложки. Цветни . На кратко: отваря програмата, прави обложките и довиждане, без никакви следи.Интересуваме нещо такова (без инсталация) за правене на лепенки (от тези кръглите) за компакт дискове.Има ли нещо такова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Благодаря, ще пробвам.Между другото, това ме навява на една друга идея.Дълго време се каня да попитам (мисля, че вече ми даде отговора), как да си копирам дадена програма от компа на USB ключ или CD и след това да стартирам програмата на друг ( в случая, на компа на жената в работата) компютър, но без да инсталира програмата - жената се бои да не я хване шефа, че ми прави копия на ксерокса. Става въпрос за обложки. Цветни . На кратко: отваря програмата, прави обложките и довиждане, без никакви следи.Интересуваме нещо такова (без инсталация) за правене на лепенки (от тези кръглите) за компакт дискове.Има ли нещо такова?Зимаш една USB флаш памет и си качваш "портъбил" програми -> http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=3680 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост