Jump to content

Проблем с USB

gors

Препоръчан пост

Привет на всички.

Имам странен проблем на компа имам два USB входа когато мушна блутото или мишката си работят перфектно ,а когато мушна флашката или карт риидъра ,долу до часовника си извършва всички процедури /открит ....и т.н/ и до там после нито отваря прозорец ,нито имам икони за сменяем диск .Като влезна в менажера на компа всичко си показва нормално . :'( :'( :'( :'( :'( Та въпроса ми е къде проблема ми . :peace: Или го оправя преистал. :svlove:

Сподели другаде

Да без проблем,работеше .

Ама то и сега си работят -само че с всичко друго ,но не и с флашка или карт рийдър

В момента мишката ми е в единия вход а блутуто в другия и си работят нормално

post-85-1189967832_thumb.jpg

post-85-1189968277_thumb.jpg

Сподели другаде

Пробвай да обновиш драйверите за USB. Има такава опция. Start -> Control Panel -> System -> Device Manager -> и отиваш на USB устройствата. С десен клик може да ги ъпдейтнеш.

Добавено: Май имаш някаква модификация по регистрите. От картинката вляво, която закачи в съобщение # 4 от темата. Нямам идея как ще се оправи. Не знам детайли от тази модификация. Ама вече съвсем се обърках от промените в тази тема. :)

Редактиран от Sir William
Сподели другаде

Всичко уж е нормално а не искат да се стартират паметите./Погледнах на съседния комп на който всико си е нормално регистри и ключове същите са.Това е няква опция някъде из бозата/
Сподели другаде

Всичко уж е нормално а не искат да се стартират паметите./Погледнах на съседния комп на който всико си е нормално регистри и ключове същите са.Това е няква опция някъде из бозата/

изключи всичко от ЮСБ портовете, отиди в Device Manager и деинсталирай всички драйвери - за конролерите и за дивайсите. изключи компа, ръгни си по ЮСБ-тата всичко, което ти трябва и стартирай. знам, че е доста просташки вариант, но една нова детекция понякога помага

Сподели другаде