gors Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Привет на всички. Имам странен проблем на компа имам два USB входа когато мушна блутото или мишката си работят перфектно ,а когато мушна флашката или карт риидъра ,долу до часовника си извършва всички процедури /открит ....и т.н/ и до там после нито отваря прозорец ,нито имам икони за сменяем диск .Като влезна в менажера на компа всичко си показва нормално . :'( :'( :'( :'( :'( Та въпроса ми е къде проблема ми . Или го оправя преистал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 A преди това разпознаваше ли USB флашката и картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 и кажи какви програмки и хардуер си инсталирал напоследък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Септември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Да без проблем,работеше . Ама то и сега си работят -само че с всичко друго ,но не и с флашка или карт рийдърВ момента мишката ми е в единия вход а блутуто в другия и си работят нормално Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 (Редактиран) Пробвай да обновиш драйверите за USB. Има такава опция. Start -> Control Panel -> System -> Device Manager -> и отиваш на USB устройствата. С десен клик може да ги ъпдейтнеш. Добавено: Май имаш някаква модификация по регистрите. От картинката вляво, която закачи в съобщение # 4 от темата. Нямам идея как ще се оправи. Не знам детайли от тази модификация. Ама вече съвсем се обърках от промените в тази тема. Редактиран Септември 16, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Септември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Всичко уж е нормално а не искат да се стартират паметите./Погледнах на съседния комп на който всико си е нормално регистри и ключове същите са.Това е няква опция някъде из бозата/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Виж си драйверите за дъното тогава. Инсталирай ги пак. Ако имаш CD за дъното (Mother Board) виж къде са ти USB драйверите (Може да са VIA USB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Всичко уж е нормално а не искат да се стартират паметите./Погледнах на съседния комп на който всико си е нормално регистри и ключове същите са.Това е няква опция някъде из бозата/ изключи всичко от ЮСБ портовете, отиди в Device Manager и деинсталирай всички драйвери - за конролерите и за дивайсите. изключи компа, ръгни си по ЮСБ-тата всичко, което ти трябва и стартирай. знам, че е доста просташки вариант, но една нова детекция понякога помага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Септември 18, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 18, 2007 Преисталирах го с поправка и СТАНА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост