dimitar1992 Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Здравейте всички драги потребители на този прекрасен форум !Имам един голям проблем с инсталацията на дадена/дадени игри и програми!ДА обесня по - точно за проблема,значи започвам инсталацията на една игра - стига до определен % и се появява следната грешка : http://img212.imageshack.us/img212/4367/tapagre6kadh5.jpg Някаква си "component transfer eror" , ....Просто тази грешка,този проблем излиза на почти всяка игра,която се пробвам да инсталирам - преди не е излизало.Много ще се радвам ако някой ми помогне или ми каже как да се освободя от това проклятие . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 В папката C:\Program Files\Common Files\InstallShield\ трябва да има папка Professional. Изтрий я (или я преименувай) и пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar1992 Публикувано Септември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Пак излиза,много странна работа ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 ............................................Някаква си "component transfer eror" , ....Просто тази грешка,този проблем излиза на почти всяка игра,която се пробвам да инсталирам - преди не е излизало............................................. Виж с този файл дали няма да стане: ComponentTransferErrorFix (2.20 MB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar1992 Публикувано Септември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Така,не става и с вторият начин :(.Все пак благодаря на двамата модератори - за отделенето време и помощ .Макар и да не става - Ви Благодаря !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост