Tragedy Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Аз за тази цел бих ползвал HTTrack Website Copier. Това е безплатен офлайн браузър с изключително леки настройки и български език.....Изпревари ме В момента свалям картинките и ако беше станало щях да препоръчам програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 15, 2007 Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Изпревари ме В момента свалям картинките и ако беше станало щях да препоръчам програмата. Защо? Не се ли свалят всичките картинки от страницата при теб? Аз не сравних колко картинки са на страницата и колко са свалени при мен от HTTrack Website Copier. Възможно е да не са всички. По-горе Steelheart се оплака, че не е изтеглил всичко с някакъв офлайн браузър. Може да има някаква защита, де да знам. При мен няма грешки в работата на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 И при мен няма и смешното е, че май свалих целия сайт! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 А мога ли да сваля форум Сещате се, не страница по страница, а темите, постовете и т.н. наведнъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 И при мен няма и смешното е, че май свалих целия сайт! Toва го пише в описанието на програмата: Програмата ще направи пълно копие на зададения сайт включително и структурата на директориите, връзките към отделните файлове, а също така поддържа възстановяване на прекъснати задачиНо има разни настройки:http://i11.tinypic.com/6fie0dk.png А мога ли да сваля форум Сещате се, не страница по страница, а темите, постовете и т.н. наведнъж.blood, не би трябвало да има проблем със свалянето на форум. Но не съм пробвал, за съжаление. Не пречи да опиташ, не е трудно да се работи с HTTrack Website Copier. Не е от най-добрите, но върши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Toва го пише в описанието на програмата: Но има разни настройки:..............................Да, аз разбира се, че го нагласих да сваля само от тази страница, но явно съм бързал и не съм го доогледал или е тръгнало да тегли от началната, въпреки, че зададох да тръгне от страницата, посочена от SteelHeart. В интерес на истината ти колко снимки смъкна от посочената от него страница, защото общия им брой е 461, от които доста се дублират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Report Share Публикувано Септември 16, 2007 ..................В интерес на истината ти колко снимки смъкна от посочената от него страница, защото общия им брой е 461, от които доста се дублират.Не съм броил снимките, аз инсталирах програмата снощи само за проба. Не знам дали ще имам време да се занимавам наново със сваляне и броене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост