N0_M0r3_Pa1N Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 Здравейте отново.Та имам аз пак един проблем.Направих една нова страница в моето e107,казва се приятели.Та сложих я да излзиа в основното меню там където излизат начало,файлове,форум и т.н.Но проблема ми е,че тази категория приятели излиза над всички категории.Излиза над начало,а искам да е някъде отдолу.Някой ако може да помогне съм му благодарен.Ето сайта за да видите точно какво имам предвид Live4MusicП.САко можете да дадете едно банерче на вашия сайт ще съм ви благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 Влизаш в Линкове и от там си ги наместваш както искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Септември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 14, 2007 АААааа да благодаря ти много ама страшно много Сега ако дадете и ваш банер.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 14, 2007 Report Share Публикувано Септември 14, 2007 АААааа да благодаря ти много ама страшно много Сега ако дадете и ваш банер.. Цяла тема си имаме -> http://softvisia.com/forums/index.php?showtopic=170ПО-добре прегледай последните страници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост