Jump to content

Web Camera a4tech pk-635 проблем

Препоръчан пост

Здравейте!

Windows Vista-камерата е a4tech pk-635 , пробвах много драйвери, в device manager камерата се разпознава, но въпросът е, че камерата не се активира, т. е трябва да светне, но не се получава.А когато тегля драйвер от сайта им (в който пише, че е съвместим и с виста) при инсталирането ми забива и не се инсталира.

При опит на правене на manual, ми нямам файл, който да посоча за драйвер.(не знам dll ли трябва...)Пробвах със всякакви възможни драйвери но не се получава.Помагайте!

Благодаря!

Сподели другаде

Спази ли инструкцията за инсталация на драйверите? По-точно тези, които съм удебелил долу в цитата. Според мен би трябвало да дръпнеш драйвер от тук.

Ето самият файл: CameraH.zip

Instructions on How to download and install the driver properly:

1.) Press Download button to download the desired driver.

2.) Save it somewhere where you will remember after download. We recommend that you save it on your desktop, so it will be easy to find.

3.) pull out Pc Camera form your computer.

4.) open the downloaded file.

5.) Follow the on-screen instructions.

6.) When it's successfully installed, please restart your computer.

7.) After you have restarted the computer, connect Pc Camera to USB on your computer, Windows system prompt to find hardware and automatic install the corresponding driver successful.

Сподели другаде

Дотук добре...

Има програми за диагностика по въпроса. Ето една, но не знам дали ще ти хареса: Webcam Diagnostics. Би трябвало да работи на Vista. Но ще потърся по-добро решение. :)

Сподели другаде